Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482632 Márka: SBS

SBS Extreme Active D3O fliptok iPhone 16 - áttetsző tok


Cikkszám: TED3OCOVIP1661 | EAN/Vonalkód: 8018417482632 | Márka: SBS

SBS Extreme Active D3O fliptok iPhone 16 - áttetsző tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS Extreme Active D3O fliptok iPhone 16 - áttetsző
A SBS Extreme Active D3O fliptok iPhone 16 számára ideális megoldás azoknak, akik megbízható védelmet és elegáns megjelenést keresnek. A D3O technológiának köszönhetően a tok különleges ellenállást biztosít az esések és sérülések ellen, miközben teljes átlátszóságot és könnyedséget tart fenn. A tok oldalain található gombok védelme és a megemelt peremek az kamera körül garantálják a legfontosabb elemek teljes védelmét, miközben rugalmassága révén tökéletesen illeszkedik a készülékhez. Nem csak megvédi a telefonodat, de ki is emeli annak modern megjelenését.
Specifikáció:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: áttetsző

A SBS Extreme Active D3O fliptok iPhone 16 legfontosabb előnyei:
- D3O védelem: A D3O technológia alkalmazásával a tok rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, csillapítja az eséseket és minden helyzetben megvédi a telefonodat.
- Áttetsző és könnyű design: A tok teljesen áttetsző, így megőrizheted iPhone-od eredeti megjelenését, miközben elegáns karaktert kölcsönöz neki.
- Kulcsfontosságú elemek védelme: A speciálisan tervezett megemelt peremek megvédik a kamerát, és az oldalsó gombok extra védelme növeli a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: A rugalmas anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, nem akadályozza a funkciókhoz való hozzáférést.

D3O védelem biztosítja a páratlan tartósságot
A tokban alkalmazott D3O technológia a legjobb védelmet garantálja a piacon. A speciális anyag elnyeli az ütések energiáját, minimalizálva a sérülések esélyét még nagy magasságokból való esés esetén is. Így bármilyen körülmények között nyugodt lehetsz iPhone-od biztonsága felől.
Áttetsző és könnyű design, amely kiemeli a telefon eleganciáját
A SBS Extreme Active D3O tok áttetsző, amely lehetővé teszi iPhone 16 eredeti megjelenésének teljes bemutatását. Masszív felépítése ellenére a tok könnyű, és nem növeli meg a készülék súlyát, ami rendkívül kényelmessé teszi a mindennapi használat során.
Megemelt peremek és oldalsó gombok védelme
A tok különleges megemelt peremekkel rendelkezik a kamera körül, amelyek megvédik az objektíveket a karcolásoktól. Emellett az oldalsó gombok gondosan le vannak takarva, hogy megelőzzék azok kopását, hosszú távon is biztosítva a készülék funkcionalitását.
Rugalmasság és tökéletes illeszkedés az iPhone 16-hoz
A rugalmas anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonhoz, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. A kiváló illeszkedésnek köszönhetően a készülék védve van a portól és szennyeződésektől, miközben minden port és gomb könnyen elérhető, emelve ezáltal a használat kényelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett