Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108579568 Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 - 3mk Matt tok


Cikkszám: W-3MatCas-AiP16-0 | EAN/Vonalkód: 5903108579568 | Márka: 3mk Protection

Apple iPhone 16 - 3mk Matt tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt tok fekete - Stílusos és ellenálló tok - matt fekete

Stílusos – ez a tok hatékonyan védi az okostelefonodat

Tesztelve - Absorber125 osztály, PZH és RoHS tanúsítványok

Ellenálló - szennyeződésekkel, karcolásokkal és elszíneződésekkel szemben

Dizájn védelem: 3mk Matt tok fekete egy egyedi, fekete okostelefon tok, amely bizonyítja, hogy a legmagasabb műszaki paraméterek és a stílusos kivitel kéz a kézben járhatnak. A fekete, matt tok tökéletesen védi az eszközt, és szuper divatos, elegáns kiegészítővé alakítja. Az innovatív anyag (TPU - termoplasztikus poliuretán) nagyon rugalmas és kellemes tapintású, hatékonyan elnyeli az ütődéseket és évekig megőrzi eredeti esztétikáját. A szerkezet lehetővé teszi a kényelmes vezeték nélküli töltést. A fekete Matt tokot megvásárolhatod okostelefon modelledhez tökéletesen illeszkedő verzióban.

Minőség és biztonság: A 3mk Matt tok fekete a dizájn kéz a kézben jár a minőséggel és a biztonsággal. Ellenállása az eséseknek tesztek során igazolt. Az Absorber125 osztály azt jelenti, hogy az okostelefon, amelyet a 3mk Matt tok fekete véd, 26 esést élt túl 125 cm magasságból - sérülés nélkül. Ez több mint amit a katonai szintű szabvány megkövetel. Esés során a tok elnyeli az ütközés erejét. A megemelt éleknek köszönhetően a kamera is védve van. A Matt tok egészségügyi biztonságát a PZH tanúsítvány, környezetvédelmi biztonságát pedig a RoHS tanúsítvány igazolja.

Növelt tartósság: Nincs többé gyakori, környezetszennyező új védelem vásárlása az okostelefonodhoz! A 3mk Matt tok fekete választásával hosszú ideig élvezheted a tok kifogástalan esztétikáját és higiénikus tisztaságát. A fekete, matt tok nagyon tartós és könnyen karbantartható anyagból készül, amely ellenáll a használat nyomainak. A tokot gyorsan megmoshatod szappannal és vízzel, moshatod a mosógépben ruhákkal együtt, sőt akár alkoholos készítményekkel is fertőtlenítheted - anélkül, hogy aggódnod kellene a szín vagy forma elvesztése miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett