Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417467868 Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 / 13 - Átlátszó tok


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1461 | EAN/Vonalkód: 8018417467868 | Márka: SBS

SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 / 13 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az SBS D3O MagSafe tok iPhone 14 / 13 készülékhez olyan kiegészítő, amely minden elvárásnak megfelel. A D3O technológiának köszönhetően iPhone-ja fokozott ellenállást nyer a károsodásokkal szemben, ami maximális biztonságot nyújt esések és ütések esetén. A tok könnyű és rugalmas kialakítása kényelmes használatot biztosít felesleges teher nélkül. Továbbá, a tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe-fel, így a vezeték nélküli töltés gyors és problémamentes lehet.

Specifikáció:
- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 14 / 13
- Szín: átlátszó

Az SBS D3O MagSafe tok főbb előnyei iPhone 14 / 13 készülékhez:
- Fokozott ellenállás a károsodásokkal szemben: D3O technológia, amely fejlett védelmet nyújt esések és ütések ellen, minimalizálva az iPhone károsodásának kockázatát.
- Magas minőségű kivitelezés: Könnyű, rugalmas kialakítás, amely kényelmet biztosít és elegáns megjelenést nyújt, miközben megvédi készülékét a karcolásoktól és az otthoni veszélyektől.
- MagSafe Kompatibilitás: Teljes támogatás a MagSafe technológiához, lehetővé téve a gyors és problémamentes vezeték nélküli töltést, valamint kiegészítők, mint pl. autós tartók vagy pénztárcák biztonságos rögzítését.

A D3O technológia fokozza az ellenállást a károsodásokkal szemben. Az SBS D3O MagSafe tok fejlett D3O technológiával van felszerelve, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. Ez az innovatív anyag elnyeli és szétosztja az ütés energiáját, így a készüléke biztonságban van akkor is, ha nagyobb magasságból esik le. Ez a megoldás rendkívül tartóssá teszi a tokot, ugyanakkor könnyű, ami növeli a mindennapi használat komfortját. A magas minőségű kivitelezés és az elegáns design garantálja, hogy tokja nemcsak hatékony védelmet nyújtson, hanem modern, minimalista megjelenést is biztosítson készülékének. Könnyedségének és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen illeszkedik az iPhone-hoz, anélkül hogy vastagabbá vagy nehezebbé tenné. Ennek köszönhetően telefonja nemcsak védve van, hanem nagyszerűen is néz ki.

MagSafe kompatibilis: Az SBS D3O tok egyik kulcsfontosságú előnye a teljes kompatibilitás a MagSafe rendszerrel. Könnyen használhatja a gyors vezeték nélküli töltési funkciót, valamint biztonságosan rögzíthet különböző kiegészítőket, mint pl. autós tartók vagy pénztárcák. Ez a mindennapi telefonhasználatot még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teszi.

Védelem kompromisszumok nélkül: Az SBS D3O MagSafe tok nagyszerű kombinációja a védelemnek és a kényelemnek. Az alkalmazott anyagoknak köszönhetően iPhone-ja nemcsak a komolyabb károsodástól, hanem a kisebb karcolásoktól és szennyeződésektől is védett. Ideális megoldás azok számára, akik szeretnék élvezni telefonjuk teljes funkcionalitását anélkül, hogy annak állapota miatt aggódnának.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett