Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417467820 Márka: SBS

SBS D3O MagSafe fliptok iPhone 15 tok - Átlátszó


Cikkszám: TED3OMAGCOVIP1561 | EAN/Vonalkód: 8018417467820 | Márka: SBS

SBS D3O MagSafe fliptok iPhone 15 tok - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SBS D3O MagSafe fliptok iPhone 15 tok - Átlátszó Az SBS D3O MagSafe tok az iPhone 15 számára egy olyan kiegészítő, amely minden elvárásának megfelel. A D3O technológiának köszönhetően az iPhone-ja fokozott védelmet nyer a sérülésekkel szemben, ami maximális biztonságot jelent esések és ütközések esetén. A könnyű és rugalmas kialakítás biztosítja a kényelmes használatot, felesleges teher nélkül. Továbbá, a tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe-fel, ami gyors és problémamentes vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. Specifikáció:- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 15
- Szín: átlátszó
Az SBS D3O MagSafe tok főbb jellemzői iPhone 15-höz:- Fokozott sérülésállóság: D3O technológia, amely fejlett védelmet nyújt esések és ütközések ellen, minimalizálva az iPhone sérülésének kockázatát.
- Magas minőségű kivitelezés: Könnyű, rugalmas kialakítás, amely biztosítja a kényelmes használatot és elegáns megjelenést, miközben megvédi készülékét a karcolásoktól és mindennapi veszélyektől.
- MagSafe kompatibilitás: Teljes körű támogatás a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors és problémamentes vezeték nélküli töltést és a kiegészítők biztonságos rögzítését.
A D3O technológia fokozza a sérülésállóságot Az SBS D3O MagSafe tok fejlett D3O technológiával van felszerelve, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja. Ez az innovatív anyag elnyeli és szétoszlatja az ütközési energiát, így készüléke biztonságban van akár nagyobb magasságból történő esés esetén is. Ez a megoldás rendkívül tartóssá, ugyanakkor könnyűvé teszi a tokot, ami növeli a mindennapi használat kényelmét. Magas minőségű kivitelezés és elegáns dizájn A tok magas minőségű anyagokból készült, amelyek nemcsak hatékony védelmet, hanem modern, minimalista megjelenést is garantálnak. Könnyedsége és rugalmassága révén tökéletesen illeszkedik az iPhone-hoz, anélkül, hogy vastagabbá tenné vagy felesleges súlyt adna hozzá. Ennek köszönhetően telefonja nemcsak biztonságban van, hanem nagyszerűen is néz ki. MagSafe kompatibilis Az SBS D3O tok egyik fő előnye a MagSafe rendszerrel való teljes kompatibilitás. Könnyen használhatja a gyors vezeték nélküli töltést, valamint különféle kiegészítőket rögzíthet biztonságosan, például autós tartókat vagy pénztárcákat. Ez még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teszi a telefon mindennapi használatát. Védelem kompromisszumok nélkül Az SBS D3O MagSafe tok nagyszerű kombinációja a védelemnek és a kényelemnek. Az anyagoknak köszönhetően iPhone-ja nemcsak a komoly sérülésektől, hanem kisebb karcolásoktól és szennyeződésektől is védve lesz. Ideális megoldás azok számára, akik teljes mértékben szeretnék élvezni telefonjuk funkcionalitását, anélkül hogy aggódnának annak állapota miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett