Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806094919387 Márka: Samsung

Samsung üvegfólia 2 db üvegfólia Samsung Galaxy A34 5G-hez (EF-UA346CTEGWW)


Cikkszám: EF-UA346CTEGWW | EAN/Vonalkód: 8806094919387 | Márka: Samsung

Samsung üvegfólia 2 db üvegfólia Samsung Galaxy A34 5G-hez (EF-UA346CTEGWW)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

2 db Samsung Galaxy A34 5G üvegfólia a Samsung kijelzőhöz
A Samsung védőfólia minden okostelefon tulajdonos számára alapvető fontosságú. Ennek köszönhetően a Samsung Galaxy A34 5G készüléke védett lesz a karcolásoktól és a kijelző sérüléseitől. Ez az átlátszó, vékony réteg nem csak védelmet nyújt, hanem növeli is a telefon tartósságát. Ön aktív felhasználó, aki gyakran hordozza a telefonját zsebben, kézitáskában vagy hátizsákban? Vagy talán olyan szülő, akinek a gyermeke gyakran játszik okostelefonnal? Ezen esetek mindegyikében elengedhetetlen a védőfólia. Ennek köszönhetően a kijelzője tiszta és karcmentes marad még a legnehezebb körülmények között is. Ha hatékony védelmet keres a Samsung Galaxy A34 5G készülékéhez, válassza a Samsung üvegfóliát. Ez a kemény és tartós réteg nyugalmat biztosít a kijelző állapotával kapcsolatban, bárhol is legyen. Ne várjon, biztosítsa be telefonját ma, és élvezze a problémamentes használatot hosszú évekig. A készlet 2 darab fóliát tartalmaz.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A34 5G
- Szín: átlátszó

A Samsung fólia legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy A34 5G-hez:
- Képernyővédelem a karcolások ellen - A Samsung védőfólia hatékony védelmet nyújt az okostelefon képernyőjének a karcolásokkal és mechanikai károsodásokkal szemben. Magas minőségű anyagokból készült, így hatékonyan védi a képernyőt a mindennapi sérülésektől.
- Javított érintési élmény - Nem csak védi a kijelzőt, hanem javítja az érintési élményt is. Egy speciális bevonatnak köszönhetően az érintés folyékonyabb és precízebb, ami növeli a használat kényelmét.
- Esztétikus védelem - A Samsung fóliák esztétikus védelmet nyújtanak a kijelzőnek, így a telefon elegáns és professzionális megjelenésű lesz. Nem zavarja a telefon használatát, miközben diszkrét védelmet nyújt a kijelzőnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett