Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108519304 Márka: 3mk Protection

3mk Lens Protection Pro kamera védő Samsung Galaxy A14 / A34 5G - Fekete


Cikkszám: 3mk Lens Protection Pro Black(8)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108519304 | Márka: 3mk Protection

3mk Lens Protection Pro kamera védő Samsung Galaxy A14 / A34 5G - Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3840 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lens Protection Pro
Erős védelem a gyönyörű fotókért
Szuper erős - készíts fényképeket bármilyen körülmények között
Tökéletes illeszkedés - védd az objektívet a fotók minősége miatt aggódás nélkül
Rendkívül egyszerű - pillanatok alatt felhelyezhető

Készíts felvételeket kockázat nélkül
Egy pillanatnyi figyelmetlenség és az iPhone-od az aszfaltra csapódik. Vajon a telefon kamerájának fejlett elektronikája túléli ezt a becsapódást? Jobb nem kockáztatni és nem kísérletezni vele. Egy eltört iPhone lencséjét látni igazán fájdalmas. Ezért hoztunk létre egy szuper erős, 9H keménységű üveget, amely elnyeli az ütés energiáját. A Lens Protection Pro-val annyiszor készíthetsz képeket, amennyiszer csak akarsz, még akkor is, ha az iPhone-od folyamatosan találkozik a járdák és hegyi ösvények kemény valóságával.

Tárold, ahol csak akarod
Rossz minőségű iPhone fotók? Lehetetlen? Lehetséges, ha a lencse megkarcolódik. A Lens Protection Pro-val azonban semmi sem karcolja meg az iPhone lencséjét, kivéve... egy gyémántot. Ez garantálja a legmagasabb, 9H keménységi tényezőt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az üvegünk megvédi a kamera lencséjét egy agresszív kulcstartóval vagy csavarhúzóval szemben a zsebedben. Nyugodtan tárold az iPhone-odat, akár egy tele fém tárgyakkal teli hátizsákban is, és élvezd a gyönyörű fotókat. A Lens Protection Pro-val ez lehetséges!

Védelem az objektív minőségének csökkenése nélkül
Tudjuk, hogy a telefonod kamerájához készült védőüveg elronthatja a fotók készítésének örömét. Nem megfelelő illeszkedés, túl vastag, átlátszatlan. Ezért, amikor a Lens Protection Pro-t készítettük, a legmagasabb minőségre összpontosítottunk. Ennek eredményeként az üvegünk tökéletesen illeszkedik az iPhone kamerájához, teljesen lefedve a lencsét a telefon vastagodása nélkül. A fotók olyan szépek maradnak, mint mindig, és a védelem ugyanolyan erős.

Egyszerű telepítés egy pillanat alatt
A Lens Protection Pro egyik nagy előnye a gyors és könnyű telepítés. Nem szeretjük az időpazarló tevékenységeket, mint például a fólia felragasztása. És biztosan nem akarjuk leszedni és újra felragasztani. Szerencsére, az üvegünk telepítése nagyon egyszerű. Egy, az okostelefon modelljéhez illeszkedő speciális rögzítő keret megkönnyíti a feladatodat. Csak tisztítsd meg, helyezd fel, állítsd be, nyomd meg és voilà - kész is. Csak egy pillanatba telik, hogy az iPhone lencséje teljes védelmet kapjon a törésekkel és karcolásokkal szemben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett