Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108497428 Márka: 3mk Protection

9H 3mk HardGlass Max Lite™ üvegfólia Samsung Galaxy A14 / A14 5G


Cikkszám: 3mk HardGlass Max Lite Black(558)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108497428 | Márka: 3mk Protection

9H 3mk HardGlass Max Lite™ üvegfólia Samsung Galaxy A14 / A14 5G


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3680 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HardGlass Max Lite – Erősség, ami illik hozzád
Üveg különleges feladatokra

A HardGlass Max Lite három előnnyel rendelkezik: maximális védelmet nyújt az egész képernyő számára, rendkívül könnyű telepíteni, és megakadályozza az ujjlenyomatok maradványát. Mindössze 0,3 mm vastag és kristálytiszta szerkezete garantálja a torzításmentes képet.

Szembeszáll a fenyegetésekkel

A HardGlass Max Lite üveg a legmagasabb szintű keménységgel rendelkezik - 9H a Wolf-Wilburn szerint, és megvédi a telefon teljes lekerekített képernyőjét. 400°C-os hőmérsékleten edzették. Veszélyes helyzetekben az üveg karcolásokat és repedéseket szenvedhet el, így nem kell aggódnia sem a kijelző, sem az okostelefon szélei miatt.

Tökéletesen illeszkedik a képernyőhöz

A HardGlass Max Lite üveg rendkívül könnyű telepíteni. Pontosan illeszkedik még a lekerekített képernyőjű okostelefonokhoz is. A ragadósmentes Inviscid-Sil ragasztóanyag az egész felületen megtalálható, amely lehetővé teszi az üveg kényelmes igazítását. Felejtse el a levegőbuborékokat. Könnyedén ki tudja nyomni őket a telepítés után.

Csökkenti a zsíros foltokat és ujjlenyomatokat

Nincs többé ujjlenyomat és zsíros folt a kijelzőn! Élvezze a tökéletesen sima és mindig tiszta képernyőt. A HardGlass Max Lite üveget innovatív oleofób bevonattal gazdagították, amely abszolút gátat képez az esztétikailag nem hívogató szennyeződésekkel szemben. Ez felelős a sima ujjmozgásért is. A HardGlass Max Lite még a gamerek telefonján is megállja a helyét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett