Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095426761 Márka: Samsung

Samsung Szilikon Tok EF-PS928TWEGWW Samsung Galaxy S24 Ultra - fehér


Cikkszám: EF-PS928TWEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095426761 | Márka: Samsung

Samsung Szilikon Tok EF-PS928TWEGWW Samsung Galaxy S24 Ultra - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Szilikon Tok EF-PS928TWEGWW Samsung Galaxy S24 Ultra - fehér Fedezd fel a stílus és a védelem tökéletes kombinációját az eredeti szilikon tokkal a Samsung Galaxy S24 Ultra számára. A kiváló minőségű szilikonból készült tok nemcsak tökéletesen illeszkedik a készülékhez, hanem páratlan védelmet nyújt a mindennapi kopás és sérülések ellen. A Samsung Galaxy S24 Ultra szilikon tok legfontosabb előnyei: - Minden napra megfelelő védelem. A kiváló minőségű szilikon elnyeli az ütéseket és véd a karcolások ellen.
- Stílusos design. A karcsú kialakítás és a puha tapintású anyag kiemeli a Samsung Galaxy S24 Ultra eleganciáját.
- Tökéletes illeszkedés. A pontos kivágások a portok és gombok számára könnyű hozzáférést biztosítanak minden funkcióhoz.
- Könnyen tisztán tartható. A szilikon anyag könnyen tisztítható, így a tok mindig tökéletes állapotban marad.
- Tartós védelem. Az eredeti Samsung tok hosszú élettartamot és tartósságot garantál.
Műszaki adatok: - Márka: Samsung
- Sorozat: Szilikon Tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
Minden napra megfelelő védelem A kiváló minőségű szilikon használatának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt az ütésekkel, karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szemben anélkül, hogy felesleges terhet jelentene. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a funkcionalitást és az esztétikát. Stílusos design A tok a minimalista design és a funkcionalitás ötvözetét kínálja, elegáns védelmet nyújtva a Samsung Galaxy S24 Ultra számára. A puha tapintású szilikon anyag osztályt és kifinomultságot kölcsönöz a készüléknek. Tökéletes illeszkedés A kifejezetten a Samsung Galaxy S24 Ultra számára tervezett tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, könnyű hozzáférést biztosítva minden porthoz és gombhoz. A pontos kivágások kompromisszumok nélküli funkcionalitást garantálnak. Könnyen tisztán tartható A szilikonból készült tok rendkívül könnyen tisztán tartható. Elég egy nedves ruhával rendszeresen áttörölni, hogy a tok újszerű maradjon. Tartós védelem Az eredeti Samsung tok hosszú távú védelmet garantál, miközben a készülék eredeti megjelenését és funkcionalitását megőrzi.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett