Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095365657 Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CUEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra - szürke


Cikkszám: EF-GS928CUEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095365657 | Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CUEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CUEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra - szürke

Fedezd fel a funkcionalitás és stílus új definícióját a Samsung Galaxy S24 Ultra tartó tokkal. Ez az eredeti Samsung kiegészítő kiváló minőségű szilikonból készült, amely nemcsak védelmet nyújt, hanem kényelmet is biztosít az innovatív 2 az 1-ben funkciójának köszönhetően: szolgálhat tartóként és állványként is a telefonodhoz. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a multifunkcionalitást.

A tok legfontosabb előnyei tartóval Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz:
- Védelem és stílus egyben. A kiváló minőségű szilikon kiváló védelmet nyújt a karcolások és esések ellen, miközben megőrzi a készülék elegáns megjelenését.
- Használati kényelem. Az innovatív 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a tok tartóként és állványként is szolgál, így sokkal könnyebbé teszi a telefon használatát különböző helyzetekben.
- Könnyű fel- és leszerelés. A szilikon anyag megkönnyíti a tok felhelyezését és levételét, így gyorsan cserélhetők a kiegészítők.
- Teljes hozzáférés a telefon funkciókhoz. A tokot úgy tervezték, hogy teljes hozzáférést biztosítson minden porthoz és gombhoz, lehetővé téve a kényelmes használatot korlátozások nélkül.
- Készülékbiztonság. A szilikon tok elnyeli az ütéseket, védelmet nyújtva a telefonnak a sérülésektől esés esetén.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Standing Grip Case
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
- Jellemzők: fogantyú, állvány

Védelem és stílus Az elegáns és funkcionális szilikon tok nemcsak a készüléket védi a karcolásoktól és esésektől, hanem kiemeli annak egyedi dizájnját is. Tökéletes kombinációja a védelemnek és az esztétikának.

Használati kényelem Az egyedülálló 2 az 1-ben kialakítás lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát függőlegesen és vízszintesen is, így ideális filmnézéshez, böngészéshez vagy videóchatekhez.

Könnyű telepítés A tok úgy lett megtervezve, hogy könnyen fel- és leszerelhető legyen, így gyorsan és egyszerűen cserélheted a kiegészítőket, amikor szükséges.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz A pontosan kialakított kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden porthoz és gombhoz, maximalizálva a használati kényelmet anélkül, hogy korlátoznák a készülék funkcionalitását.

Készülékbiztonság A szilikon használatának köszönhetően, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket, a tok kiváló védelmet nyújt a telefonnak, még a legkedvezőtlenebb körülmények között is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett