Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095365688 Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CEEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz - sötét lila


Cikkszám: EF-GS928CEEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095365688 | Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CEEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz - sötét lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CEEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz - sötét lila Fedezd fel a funkcionalitás és stílus új definícióját a Samsung Galaxy tartótokkal S24 Ultra. Kiváló minőségű szilikonból készült, ez az eredeti Samsung kiegészítő nemcsak védelmet, hanem kényelmet is kínál az innovatív 2 az 1-ben funkcióval: egyszerre szolgál tartóként és állványként is a telefonod számára. Tökéletes megoldás azoknak, akik értékelik a kényelmet és a multifunkcionalitást. A Samsung Galaxy S24 Ultra tartó toknak a legfontosabb előnyei:

- Védelem és stílus egyben. A kiváló minőségű szilikon kiváló védelmet nyújt a karcolások és esések ellen, miközben megőrzi a készülék elegáns megjelenését.

- Kényelmes használat. Az innovatív 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a tok egyszerre szolgál tartóként és állványként, így sokkal könnyebbé teszi a telefon használatát különböző helyzetekben.

- Egyszerű összeszerelés és szétszerelés. A szilikon anyag miatt a tok könnyen fel- és levehető, így gyorsan cserélheted a kiegészítőket.

- Teljes hozzáférés a telefon funkcióihoz. A tokot úgy tervezték, hogy teljes hozzáférést biztosítson minden porthoz és gombhoz, így a használat során semmi sem korlátozza a kényelmedet.

- Készülék biztonsága. A szilikon tok elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont a sérülésektől esés esetén.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Standing Grip tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
- Funkciók: tartó, állvány

Védelem és stílus Az elegáns és funkcionális szilikon tok nemcsak védi a készüléket a karcolások és esések ellen, hanem hangsúlyozza annak egyedi kialakítását is. Tökéletes kombinációja a védelemnek és az esztétikának. Kényelmes használat Az egyedülálló 2 az 1-ben kialakítás lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát mind vertikálisan, mind horizontálisan, így tökéletes filmnézéshez, böngészéshez vagy videóbeszélgetéshez. Egyszerű telepítés A tokot úgy tervezték, hogy könnyen fel- és levehető legyen, így bármikor gyorsan és egyszerűen cserélheted a kiegészítőket. Teljes hozzáférés a funkciókhoz A pontosan kialakított kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak minden porthoz és gombhoz, maximalizálva a használati kényelmet anélkül, hogy korlátozná a készülék funkcionalitását. Készülék biztonsága A szilikon anyagának köszönhetően, amely hatékonyan nyeli el az ütéseket, a tok kiváló védelmet nyújt a telefon számára a legkedvezőtlenebb körülmények között is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett