Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095365664 Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CLEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra - világoskék


Cikkszám: EF-GS928CLEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095365664 | Márka: Samsung

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CLEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra - világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Standing Grip tok EF-GS928CLEGWW tartóval / állvánnyal Samsung Galaxy S24 Ultra - világoskék

Fedezd fel a funkcionalitás és stílus új definícióját a Samsung Galaxy S24 Ultra tartós tokjával. Ez az eredeti Samsung kiegészítő kiváló minőségű szilikonból készült, ami nemcsak védelmet, hanem kényelmet is biztosít innovatív 2-az-1-ben funkciójának köszönhetően: mind tartóként, mind állványként használható a telefonhoz. Tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a multifunkcionalitást.

A tok legfontosabb előnyei Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez:
- Védelem és stílus egyben. A kiváló minőségű szilikon kiváló védelmet nyújt a karcolások és az esések ellen, miközben megőrzi a készülék elegáns megjelenését.
- Használati kényelem. Az innovatív 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a tok mind tartóként, mind állványként szolgál, ami sokkal könnyebbé teszi a telefon használatát különböző helyzetekben.
- Könnyű felhelyezés és eltávolítás. A szilikon anyag megkönnyíti a tok felhelyezését és eltávolítását, lehetővé téve a kiegészítők gyors cseréjét.
- Teljes hozzáférés a telefon funkcióihoz. A tok teljes hozzáférést biztosít minden porthoz és gombhoz, így maximális kényelmet nyújt a használat során korlátozások nélkül.
- Eszközbiztonság. A szilikon tok elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont a sérülésektől esés esetén.

Specifikációk:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Standing Grip Case
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
- Jellemzők: fogantyú, állvány

Védelem és stílus
Az elegáns és funkcionális szilikon tok nemcsak megvédi a készüléket a karcolásoktól és esésektől, hanem kiemeli annak egyedi kialakítását. A védelem és az esztétika tökéletes kombinációja.

Használati kényelem
Az egyedülálló 2 az 1-ben kialakítás lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát mind függőlegesen, mind vízszintesen, így tökéletes filmnézéshez, böngészéshez vagy videóbeszélgetésekhez.

Könnyű telepítés
A tok kialakítása megkönnyíti a felhelyezést és az eltávolítást, lehetővé téve a kiegészítők gyors és egyszerű cseréjét, amikor szükséges.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A pontosan kialakított kivágások egyszerű hozzáférést biztosítanak minden porthoz és gombhoz, maximalizálva a használati kényelmet a készülék funkcionalitásának korlátozása nélkül.

Eszközbiztonság
A szilikonnak köszönhetően, amely hatékonyan elnyeli az ütéseket, a tok kiváló védelmet nyújt a telefonnak a sérülések ellen, még a legkedvezőtlenebb körülmények között is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett