Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095354590 Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS928CVEGWW fliptok Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez - lila tok


Cikkszám: EF-ZS928CVEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095354590 | Márka: Samsung

Samsung Smart View Wallet EF-ZS928CVEGWW fliptok Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez - lila tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Smart View Wallet EF-ZS928CVEGWW fliptok Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez - lila Fedezze fel a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez tervezett Smart View Wallet tokot, amely egyesíti az eredeti Samsung kiegészítő eleganciáját és a kártyatartó funkcionalitását. Az aktív ablaknak köszönhetően a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik az időt, fogadhatják az értesítéseket, vezérelhetik a zenelejátszót és fogadhatják a hívásokat anélkül, hogy ki kellene nyitniuk a tokot. Ez nemcsak védi készülékét, hanem megkönnyíti a mindennapi használatot is. A Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez való Smart View Wallet tok legfontosabb előnyei: - Teljes készülékvédelem. A tok kiváló minőségű anyagokból és precíz kidolgozással készült, hogy megvédje Samsung Galaxy S24 Ultra készülékét a karcolásoktól, esésektől és egyéb sérülésektől.
- Problémamentes hozzáférés a legfontosabb információkhoz. Az aktív tokablak lehetővé teszi az idő, az értesítések gyors ellenőrzését, a zenevezérlést és a hívások fogadását anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot.
- Elegancia és funkcionalitás egyben. Az eredeti Samsung tok elegáns dizájnt ötvöz egy praktikus kártyatartóval, így a legfontosabb kártyáit további pénztárca nélkül is magával viheti.
- Intelligens telefon integráció. A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez, könnyű hozzáférést biztosítva az összes porthoz és funkcióhoz. Specifikáció: - Márka: Samsung
- Sorozat: Smart View Wallet
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra
Teljes védelem A Samsung Galaxy S24 Ultra tok kiváló minőségű anyagai és precíz illeszkedése teljes körű védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések ellen, miközben megőrzi a készülék vékony profilját. Aktív ablak A Smart View Wallet tok aktív ablaka egyszerű hozzáférést biztosít a telefon legfontosabb funkcióihoz - az idő ellenőrzése, az értesítések, a zenevezérlés és a hívások fogadása anélkül, hogy ki kellene nyitni a tokot. Elegancia és funkcionalitás Az eredeti Samsung tok elegáns dizájnt ötvöz a gyakorlatiassággal, beépített kártyatartóval. Ez ideális megoldás azoknak, akik értékelik a minimalizmust és a kényelmet. Intelligens integráció A tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez, könnyen elérhetővé téve az összes portot és funkciót. Intelligens kialakítása nem korlátozza a készülék használatát, miközben biztosítja annak védelmét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett