Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809894143808 Márka: Samsung

Samsung Shield Case GP-FPS928SACJW páncél tok Samsung Galaxy S24 Ultra - világosszürke


Cikkszám: GP-FPS928SACJW | EAN/Vonalkód: 8809894143808 | Márka: Samsung

Samsung Shield Case GP-FPS928SACJW páncél tok Samsung Galaxy S24 Ultra - világosszürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Shield Case GP-FPS928SACJW páncél tok Samsung Galaxy S24 Ultra - világosszürke Egy olyan világban, ahol minden részlet számít, a Shield tok a Samsung Galaxy S24 Ultra számára elengedhetetlen védelmet nyújt, kombinálva a Samsung eredetiségét, a szilikon anyag tartósságát és páratlan védelmet. Ez több mint egy tok; ez egy garancia a készülék biztonságára elegáns stílusban.

A Samsung Galaxy S24 Ultra Shield tok legfontosabb előnyei:

- Kivételes mindennapi védelem. Ütés- és karcállóság a kiváló minőségű szilikon használatának köszönhetően.
- Elegancia és funkcionalitás egyben. A karcsú kialakítás és a precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a telefon összes funkciójához anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.
- Zökkenőmentes illeszkedés. A Samsung által tervezve, tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz, garantálva a teljes kompatibilitást és a maximális védelmet.
- Javított fogás. A szilikon felület megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből, növelve a használat biztonságát.
- Tartósság évekig. Az anyag kopásálló és könnyen tisztítható, ami hosszú távú esztétikai megjelenést biztosít.

Specifikáció:
- Márka: Samsung
- Sorozat: Shield tok
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra

Kivételes védelem A Samsung Galaxy S24 Ultra Shield tok célja a maximális védelem nyújtása. A szilikon konstrukció elnyeli az ütéseket és védi a karcoktól, így a telefon hosszabb ideig tökéletes állapotban marad. Elegancia és funkcionalitás Az elegancia és a praktikum ötvözésével a tok nemcsak védi a telefont, hanem kihangsúlyozza annak elegáns dizájnját. A precíz kivágások lehetővé teszik a könnyű hozzáférést minden funkcióhoz a tok eltávolítása nélkül. Zökkenőmentes illeszkedés A Samsung által tervezett kialakítással a tok tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz, így zökkenőmentes kompatibilitást és védelmet biztosít kompromisszumok nélkül. Javított fogás A csúszásmentes szilikon felület megakadályozza, hogy a telefon véletlenül kicsússzon a kezéből, ami minden körülmény között növeli a használat biztonságát. Tartósság évekig A kopásálló szilikon használata garantálja, hogy a tok hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését, még intenzív használat után is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett