Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108563444 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S24+ - 3mk Smoke MagCase tok


Cikkszám: 156042-0 | EAN/Vonalkód: 5903108563444 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S24+ - 3mk Smoke MagCase tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Smoke MagCase™ Füstös stílus, megbízható védelem

Karcálló – felület karcálló bevonattal védett

MagSafe kompatibilis – vezeték nélküli töltés az iPhone vagy Samsung Galaxy készülékekhez

Csúszásmentes – az oldalak különleges anyaga jelentősen javítja a fogást

Stílusosan füstös - védelmet nyújt és új, elegáns jelleget ad a készüléknek

Lencsevédők – a kamerát körülvevő szélek szándékosan megemeltek

Hívd fel magadra a figyelmet egy különleges, füstös tokkal

A Smoke MagCase™ egy modern védőtok iPhone-okhoz és újabb Samsung Galaxy modellekhez. Megbízható védelmet nyújt és feltűnő megjelenéssel bír. Félátlátszó, füstös anyagból készült. Ennek köszönhetően egyszerre takar és fedi fel a készüléket. Lehetővé teszi, hogy megfelelően védd és kiemeld fejlett eszközödet. A Smoke MagCase™ a zászlóshajó stílusodnak megfelelő tok. Válassz a telefonodnak szánt, MagSafe kompatibilis megoldást

Felejtsd el a tok levételével járó problémákat minden alkalommal, amikor vezeték nélkül szeretnél tölteni! A Smoke MagCase™ egy MagSafe technológiával kompatibilis védelem, amely elérhető az Apple és Samsung zászlóshajókban. Biztosítja, hogy a vezeték nélküli töltő és egyéb mágneses tartozékok pontosan illeszkedjenek a telefonod tokjához és 100%-osan betöltsék funkciójukat. Ha a Smoke MagCase™-szel védett telefont például egy indukciós töltőre vagy autós tartóra helyezed, a beépített mágnesek azonnal működésbe lépnek.

Védd a zászlóshajódat, beleértve a kamera lencséjét is

Jobban kedveled a kemény, objektív adatokat a díszes leírások helyett? Akkor a Smoke MagCase™ erős érvvel rendelkezik – a Military Grade tanúsítvánnyal. A tok megbízhatóságát a telefon ejtésének esetére szigorú, független tesztek bizonyítják. Nem kell aggódnod értékes készüléked miatt. A Smoke MagCase™ emellett különlegesen megemelt szélekkel rendelkezik a kamera körül és csúszásmentes oldalai vannak. Ezáltal a tok további védelmet nyújt az érzékeny lencsék számára és javítja a fogást.

Ne aggódj a karcolások miatt a karcálló technológiának köszönhetően

A Smoke MagCase™ lehetővé teszi, hogy hosszú időn át élvezd egy egyenletesen erős, stílusos és sima okostelefon védelmét. A polikarbonát konstrukció határozza meg a termék kompromisszumok nélküli tartósságát. Ezt az anyagot gyakran használják olyan helyeken, ahol nagyon nagy a sérülés kockázata. Az extrém tartósság érdekében a Smoke MagCase™ felületét karcálló bevonattal gazdagították. A homok, kulcsok vagy durva anyagok nem okoznak karcolásokat a tokon.

Készlet tartalma:

Smoke MagCase™

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett