Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108468275 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S22 5G - 3mk Matt tok áfonya


Cikkszám: 3mk Matt Case blueb(37)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108468275 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy S22 5G - 3mk Matt tok áfonya


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

3mk Matt tok áfonya - Megbízható és stílusos tok - sötétkék matt tervezés - a smartphone-odat egy szuper divatos kiegészítővé varázsolja - ellenálló - ejtéstesztelt (Absorber125™ osztály) - praktikus - ellenáll az alkoholos tisztítószereknek is - stílusos és innovatív - a 3mk Matt tok áfonya egy védőtok, egyedi sötétkék színnel és trendi, praktikus matt felülettel. Az áfonyaszínű matt tok bizonyítja, hogy a minőség és a dizájn harmonikus egységet alkot. Nemcsak hatékonyan védi telefonodat eséskor, hanem divatos kiegészítővé is varázsolja.

A 3mk Matt tok áfonya hőre lágyuló poliuretánból (TPU) készül. Nagyon rugalmas és kellemes tapintású, tökéletesen elnyeli az ütéseket és hosszú ideig megőrzi gyönyörű bogyós színét. A tok számos okostelefon modellhez elérhető, például Apple, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi és más márkák készülékeihez.

Megbízható és biztonságos
A 3mk Matt tok áfonya választásával a stílusos dizájn mellett a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványokat is megkapod. Az esésállóság független tesztek révén bizonyított. A 3mk Matt tok áfonya Absorber125™ minősítést kapott, amely garantálja, hogy a smartphone-od nem sérül meg 26 esés után 125 cm magasságból. Ez magasabb, mint a katonai szintű szabvány. Esés esetén a Matt tok elnyeli az ütés erejét, és a megemelt élek hatékonyan védik a lencsét. A tok PZH és RoHS tanúsítványokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ember- és környezetbarát.

Tartós és problémamentes
Felejtsd el a gyakori tokvásárlást - ez nem környezetbarát! A 3mk Matt tok áfonya úgy lett tervezve, hogy telefonodat hosszú ideig védje, miközben folyamatosan mély bogyós színt és higiénikus tisztaságot biztosít. A sötétkék matt védőtok tartós, könnyen karbantartható és szennyeződésálló. Gond nélkül mosható víz alatt, gépi mosással és alkoholos tisztítószerekkel is tisztítható. Plusz előnye, hogy kompatibilis az indukciós töltőkkel.

A készlet tartalma:
- 3mk Matt tok áfonya.
Garancia: 24 hónap

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett