Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108499248 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A53 5G - 3mk Silicone tok


Cikkszám: 3mk Silicone Case(29)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108499248 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy A53 5G - 3mk Silicone tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Silicone Case biztonságba burkolja telefonját. Valóban védelmet nyújt, amelyet az Absorber200™ tesztek igazolnak a védelmi paraméterek és a tartósság tekintetében. A legjobb minőségű szilikon anyag hidrofób és hipoallergén, ugyanakkor sima és könnyen tisztítható. Kiváló, biztos fogás prémium biztonságos tapintással és magas súrlódási együtthatóval. Teljes erő és védelem, a Silicone Case megvédi a telefont a leeséstől és a sérüléstől. A szilikon anyag és az Absorber200™ tesztek (26 esés 200 cm magasságból beton alapra - a telefon sérülés nélkül) bizonyítják, hogy a Silicone tok a legjobb választás, ha optimálisan szeretné megvédeni okostelefonját. Az egyik fő tulajdonság, hogy a tok anyaga stabil tapintást biztosít kézben tartás közben a magas súrlódási együtthatónak köszönhetően. Biztos lehet benne, hogy okostelefonja nem fog kicsúszni a kezéből!

A legmagasabb esztétikai értékekkel rendelkezik, biztonságos, tartós és szép! Ez a Silicone Case. A tok anyaga finom és sima, belső része pedig mikroszálas borítással van ellátva. A precíz kidolgozás és minden részletre való odafigyelés biztosítja, hogy amint megérinti a Silicone tokot, nem fogja más tokra cserélni. Érezze, hogy ez a tok valóban az Öné - az Ön igényei szerint tervezve és kifejezetten Önnek készült! A legmagasabb minőségű szilikon semleges a bőrre, így teljes hipoallergén biztonságot nyújt. A Silicone tok viselésével nemcsak különlegesnek, hanem magabiztosnak és biztonságban is érezheti magát!

Mindig tiszta marad. A legtöbb tok rövid használat után deformálódik, elszíneződik és karcolódik. A Silicone tok az antiadhéziós tulajdonságainak köszönhetően eltér az átlagtól, amelyek megakadályozzák a por és szennyeződés ragadását a felületére, és egyetlen mozdulattal eltávolíthatja a foltokat. A szilikon anyag hidrofób is - az innovatív gyártási technológiának köszönhetően taszítja a vízmolekulákat, tisztán tartva a felületet és megelőzve annak károsodását. A Silicone tok a legfelső kategóriás tok és a legjobb választás azok számára, akik értékelik a termék legmagasabb minőségét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett