Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576284575 Márka: Hurtel

Samsung Galaxy A25 5G üvegfólia - 50 darabos csomag


Cikkszám: Standard Tempered Glass 50pcs/box Samsung A25 5G | EAN/Vonalkód: 9145576284575 | Márka: Hurtel

Samsung Galaxy A25 5G üvegfólia - 50 darabos csomag


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8190 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A25 5G üvegfólia - 50 darabos csomag Biztosítsd vásárlóidnak a legmagasabb szintű védelmet a Samsung Galaxy A25 5G telefonok számára. Az üvegfólia 50 darabos szettben, műanyag csomagolás nélkül kapható, így jóval kevesebbet fizetsz, mintha egyenként rendelnéd meg őket. A műanyag csomagolás hiánya nem csak alacsonyabb költségeket jelent, hanem kisebb környezeti terhelést is. A többrétegű üvegfólia szilárd képernyővédelmet nyújt 9H szinten, tökéletes illeszkedést, ulta-vékony kialakítást és könnyű alkalmazhatóságot biztosít. A Samsung Galaxy A25 5G telefonhoz való 50 darabos üvegfólia legfontosabb előnyei:
- A műanyag csomagolás hiánya alacsonyabb egységárat jelent. Az üvegek közös csomagolásban vannak. Minden darab habtasakban van biztosítva.
- Tökéletesen illeszkednek a jelzett modellhez. Az üvegeket kifejezetten a Samsung Galaxy A25 5G modellhez tervezték.
- 9H védelmet nyújtanak a okostelefon képernyőjének. A 9H az egyik legmagasabb szabvány a karcállóság és sérülés elleni védelem terén.
- Megőrzik a képernyő eredeti méreteit és esztétikáját. Az ulta-vékony kialakítás a tokbarát.
- Nagyon könnyen alkalmazhatók. Biztos lehetsz benne, hogy a telepítés egyszerű és gyors lesz, buborékok kialakulásának kockázata nélkül.

Specifikáció:
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A25 5G
- Védelmi szint: 9H
- Darabszám a csomagban: 50 db

FIGYELEM! A készlet nem tartalmaz ruhákat. Az üveg további védelmet szolgál. Magas minőségű termék, de nem nyújt 100%-os védelmet a kijelző törése ellen. Az üveg körülbelül 1-2 mm-rel kinyúlik a készülék széléről (ez nem jelenti azt, hogy túl kicsi lenne). A levegő és a por nem jut be az üveg alá.

Nincs műanyag csomagolás Az üvegfólia közös kartonban van csomagolva, és minden darab megfelelően biztosítva van - műanyag csomagolás nélkül. Ez a változtatás alacsonyabb beszerzési költségeket eredményez, ami lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes árat kínáljunk. Ez egy lépés a környezetvédelem felé is.

Precíz illeszkedés a Samsung Galaxy A25 5G-hez Az üvegfólia tökéletesen illeszkedik a Samsung Galaxy A25 5G modellhez. A precíz forma biztosítja a teljes funkcionalitást és nincs korlátozás az érintőképernyő elérésében és használatában.

9H szintű képernyővédelem A 9H keménységű üvegfólia, többrétegű csomagolásban, hatékonyan védi a képernyőt a karcolások, ütődések és egyéb sérülések ellen. Ez alapvető védelem mindazok számára, akik szeretnék megvédeni telefonjukat az esések vagy karcolások hatásaitól.

Ultra-vékony tokbarát kialakítás Az üvegfólia valóban vékony, így nem akadályozza a tok felhelyezését a telefonra, és nem befolyásolja a készülék esztétikáját. Ez különösen fontos azoknak az ügyfeleknek, akik értékelik az új okostelefonok dizájnját.

Könnyű telepítés Védőüveg telepítést kínálsz az üzletedben? Az üvegfólia többrétegű csomagban valóban könnyen alkalmazható, a levegőbuborékok kialakulásának kockázata nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett