Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095426648 Márka: Samsung

Samsung Gadget Case EF-XS928CTEGWW tok Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó


Cikkszám: EF-XS928CTEGWW | EAN/Vonalkód: 8806095426648 | Márka: Samsung

Samsung Gadget Case EF-XS928CTEGWW tok Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Gadget Case EF-XS928CTEGWW tok Samsung Galaxy S24 Ultra - átlátszó Fedezd fel azt a tokot, amely nemcsak megvédi a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékedet, hanem korlátlan lehetőségeket is kínál a Gadget Case kiegészítőkkel való kompatibilitás révén. Kiváló minőségű szilikonból készült, ami garantálja a tartósságot és az eleganciát, miközben eredeti Samsung termék. Ez a funkcionalitás és stílus kombinációja egyben.

A Gadget Case legfontosabb előnyei a Samsung Galaxy S24 Ultra készülékhez:

- Zökkenőmentes kompatibilitás a Gadget Case kiegészítőkkel. Bővítsd telefonod használati lehetőségeit a kompatibilis kiegészítők széles választékával.
- Tartósság a kiváló minőségű szilikon révén. Adj készülékednek olyan védelmet, amely kiállja az idő próbáját.
- Elegáns megjelenés. Élvezd a finom dizájnt, amely kiemeli a Samsung Galaxy S24 Ultra vonalait, anélkül hogy extra tömeget adna hozzá.
- Mindennapi védelem. Hatékonyan véd a karcolások, ütődések és egyéb mindennapi veszélyek ellen.
- Könnyű használat. A puha tapintású szilikon megkönnyíti a tok összeszerelését és szétszerelését, valamint biztosítja a stabil fogást.

Specifikáció:

- Márka: Samsung
- Sorozat: Gadget Case
- Anyag: Szilikon
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra

Zökkenőmentes kompatibilitás: A tok könnyedén működik a Gadget Case kiegészítőkkel, lehetővé téve, hogy testre szabhasd a telefonod használatát, és alkalmazkodj egyéni igényeidhez és életstílusodhoz.

Tartósság és védelem: A kiváló minőségű szilikon használata nemcsak eleganciát, hanem tartósságot is biztosít. A tok hatékonyan elnyeli az ütéseket, minimalizálva a károsodás kockázatát.

Elegáns dizájn: A tok finom szerkezete és precíz kivitelezése kiemeli a Samsung Galaxy S24 Ultra természetes vonalait, így fokozva a készülék eleganciáját anélkül, hogy túlzottan megnövelné a méretét.

Könnyű használat: A puha szilikon nemcsak megvédi a készüléket, hanem megkönnyíti annak kezelését is. A tok könnyen felhelyezhető és levehető, így a mindennapi használat kényelmes és gondtalan.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett