Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576246771 Márka: Hurtel

Rope Case szilikon tok, pántos tárca pánt Samsung Galaxy A53 5G-hez piros


Cikkszám: Rope Case Samsung A53 Red | EAN/Vonalkód: 9145576246771 | Márka: Hurtel

Rope Case szilikon tok, pántos tárca pánt Samsung Galaxy A53 5G-hez piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rope Case szilikon tok pánttal
Értékeli a mozgás szabadságát? Néha elhagyja otthonát további csomag nélkül? Vagy talán megoldást keres gyermekének, attól tartva, hogy elveszíti a telefonját? Van egy megoldás, amely pontosan erre a keresletre válaszol. A Rope Case egy színes telefontok, egy beépített, állítható 140 cm hosszú pánttal. Ez egy funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a telefont többféleképpen tárolja: a nyak körül, a derékon vagy a csuklón. A szilárd állítható pántnak köszönhetően a készülékét a legkényelmesebb helyre teheti anélkül, hogy elveszítené.

Színes őrület. Telefontokok pont úgy, ahogy szeretné
Frissítő menta vagy energikus sárga? A telefontok pontosan olyan lesz, amilyennek szeretné. A vonzó színválaszték nagyszerű lehetőséget és esélyt kínál arra, hogy készüléke teljes mértékben tükrözze egyedi stílusát és létmódját.

Kárálló és nagyszerű kinézetű
A rögzítő pánt és maga a tok pont ugyanabban a színben játszik. Így biztos lehet benne, hogy az okostelefon nemcsak védett, hanem nagyszerűen is néz ki. Az a rugalmas szilikon, amelyből a tok készült, felelős a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállásért, de ugyanakkor elég műanyag ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a kiválasztott készülék alakjához. A véletlenszerű ütések már nem okoznak gondot!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett