Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975116290253 Márka: Rojeco

Rojeco 4L Automata Kisállat Etető WiFi Verzió Egy Tálas


Cikkszám: PTM-001 | EAN/Vonalkód: 6975116290253 | Márka: Rojeco

Rojeco 4L Automata Kisállat Etető WiFi Verzió Egy Tálas


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Töltsd az időt otthonodon kívül úgy, hogy tudod, kisállatod minden étkezését rendszeresen elfogyasztja. A Rojeco fliptok élelmiszer adagoló akár 4 literes kapacitást biztosít, és működését egy dedikált alkalmazásból irányíthatod. Magas minőségű rozsdamentes acél tálal van felszerelve, és ellenáll a gabonák eltömődésének. Az eszköz támogatja mind a Bluetooth, mind a Wi-Fi kapcsolódást, és 2 módon táplálható - 4 AA elemmel vagy USB kábellel. A készlet tartalmaz egy EU adaptert is.

Tágas és megbízható
A Rojeco fliptok élelmiszer adagoló akár 4 literes kapacitást is kínál, és friss és száraz ételhez biztosít hozzáférést. Miért válaszd ezt? Az innovatív rendszernek és a puha gumi használatának köszönhetően a gabonák keveréséhez, az eszköz gond nélküli etetést biztosít. Emellett beépített érzékelővel van felszerelve, amely figyeli az étel szintjét és automatikusan értesít, ha a tartály újratöltésre szorul.

Mindig friss étel
A szilika granulátum szárítószer szárazon tartja az ételt és védi a nedvességtől, így kisállatod minden étkezés során kiváló minőségű ételt élvezhet. Ajánlott a szárítószert hat havonta cserélni.

Etetési idők távvezérlése
Hozz létre egy etetési ütemtervet kisállatod igényei szerint. Az alkalmazáson keresztül beállíthatod a napi étkezések számát, valamint testre szabhatod az étel mennyiségét és az időpontokat, amikor az étel felszolgálásra kerül. Ez lehetővé teszi, hogy aggódás nélkül menj el egy kirándulásra és tölts időt a szabadban. Emellett biztosíthatod, hogy bundás barátod rendszeresen kapjon ételt, ami pozitív hatással lesz az egészségére. A napi maximális étkezési szám 10 - minden adag 6 g.

Magas minőségű kidolgozás
Az ételtál a legmagasabb minőségű 304 rozsdamentes acélból készült, ami tartósságot és zsírlerakódással szembeni ellenállást jelent. Tisztítása egyszerű, és nem kell aggódnod a nem kívánt foltok miatt. Emellett az adagoló gyermekzár biztonsági funkcióval rendelkezik, ami megakadályozza a fedél véletlen kinyitását. Az eszköz kézi etetőgombot is tartalmaz, amely bármikor lehetővé teszi, hogy jutalomfalatot adj kedvencednek. A csúszásmentes kialakítás további védelmet nyújt a véletlen elcsúszások ellen. Mindez azért, hogy kisállatod kényelmesen és biztonságban legyen!

Vészhelyzeti táprendszer
Légy magabiztos abban, hogy kisállatod nem marad éhes távollétedben. A Rojeco adagoló vészhelyzeti táprendszert használ. Hogyan működik a gyakorlatban? Az eszköz automatikusan elemes üzemmódba lép, ha elveszti az áramellátást vagy áramkimaradás történik. Megjegyzés: az eszköz 4 AA elemet igényel, amelyek nem képezik a készlet részét és külön megvásárolandók.

Gond nélküli szétszerelés és tisztítás
Az adagoló karbantartása nem okoz gondot. Kényelmesen szétszerelheted a tartályt, fedelét, alapját és tálját, majd elmoshatod az egyes alkatrészeket, hogy kedvenc kisállatod higiénikus feltételeket élvezhessen az étkezések során.

Tartozékok:

- Intelligens élelmiszer adagoló
- Rozsdamentes acél tál
- USB kábel
- EU adapter

Gyártó: Rojeco

Modell: PTM-001

Kapacitás: 4 l

Kompatibilitás: 4-18 mm átmérőjű ételek

Kapcsolódás: Wi-Fi/Bluetooth

Feszültség: 5V DC

Anyag: ABS + Élelmiszeripari 304 rozsdamentes acél

Méretek: 330 x 177 x 335 mm

Felhasználási terület: Macskák és kistestű vagy közepes méretű kutyák számára

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett