Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168436192 Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak Petwant 4L F17-C


Cikkszám: F17-C | EAN/Vonalkód: 5906168436192 | Márka: PetWant

Automata etető kisállatoknak Petwant 4L F17-C


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

35700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Petwant 4L F17-C automatikus etető lehetővé teszi a macskák és kutyák rendszeres etetését akkor is, amikor nem vagy otthon. 4 literes kapacitásával és akár napi 10 étkezés programozási lehetőségével teljes irányítást biztosít kedvenced táplálkozása felett. Ezenkívül a beépített 1080p kamera lehetővé teszi, hogy szemmel tartsd kedvencedet, beszélj vele, valamint fényképeket és videókat készíts, hogy még nyugodtabb légy távolétében. Az eszköz tartós, sérülésálló anyagokból készült és kétféle módon táplálható - kábellel vagy négy D elemmel.

Távoli vezérlés Wi-Fi és alkalmazás segítségével
A Petwant F17-C adagoló támogatja a 2.4G és 5G Wi-Fi hálózatokat, ami lehetővé teszi a távoli kezelést egy dedikált alkalmazás használatával. Könnyedén beállíthatod az etetési ütemtervet és az adagok számát bárhonnan. Így bármikor teljes irányítás alatt tarthatod az eszközt!

Átlátszó etetőtartály
Az adagoló egy nagy, 4 literes etetőtartállyal van ellátva, ami hosszú ideig elegendő. Ráadásul átlátszó, így kényelmesen nyomon követheted az étel szintjét anélkül, hogy kinyitnád. Így mindig tudni fogod, mikor kell utántölteni!

Rugalmas étkezés programozási lehetőség
A Petwant F17-C lehetővé teszi a napi 1-től 10 étkezés beállítását, és minden étkezés akár 10 adagra osztható. Ezzel a funkcióval teljes rugalmasságot biztosít az etetés testreszabásában, így kedvenced pontosan annyi ételt kap, amennyire szüksége van, elősegítve egészségét és jólétét.

Különböző típusú ételekhez állítható
A Petwant F17-C adagoló száraz ételek (5-15 mm) és fagyasztva szárított ételek etetésére is alkalmas. Így szabadon választhatod meg azt az ételtípust, amely leginkább megfelel kedvenced igényeinek, biztosítva a változatos és teljes értékű étrendet.

Beépített 1080p kamera
A Petwant F17-C beépített 1080p kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy valós időben figyeld kedvencedet. Így mindig tudni fogod, mit csinál kedvenced, még akkor is, ha nem vagy otthon! Emellett fényképeket készíthetsz, videókat rögzíthetsz és beszélhetsz vele. Egy speciális kamerafedél pedig védi a magánéletedet, amikor szükséges.

Kétféle áramellátási mód
Az F17-C kétféle módon táplálható - egy USB-C kábellel vagy négy D típusú elemmel (nem tartozék). Vezeték nélküli módban akár 30 napig is működik az eszköz – így energiát takaríthatsz meg és biztos lehetsz benne, hogy vészhelyzet esetén is időben megkapja kedvenced az ételadagját.

Tartós szerkezet és elegáns dizájn
Az eszköz ABS műanyagból és rozsdamentes acélból készült, így tartós és könnyen tisztítható. Ezenkívül a 300 ml-es tál elég nagy ahhoz, hogy akár 200 g ételt is befogadjon. Így könnyedén kielégíti a különböző állatok igényeit. Az adagoló másik előnye a kompakt mérete (216 x 350 x 327 mm) - így nem fog túl sok értékes helyet foglalni az otthonodban.

Gyártó: Petwant
Modell: F17-C
Kapacitás: 4 l
Tál kapacitása: 300 ml, 200 g
Etetési gyakoriság: napi 1-10 étkezés (az étkezésenkénti adagok száma: 10)
Étel típusa: száraz étel (5-15 mm), fagyasztva szárított étel
Áramellátás: USB-C 5 V / 1 A vagy 4x D elem (nem tartozék)
Elem élettartama: Kb. 30 nap
Wi-Fi frekvencia: 2.4G és 5G
Távoli vezérlés alkalmazással: Igen
Kamera felbontása: 1080p
Valós idejű megfigyelés: Igen
Távoli hangkommunikáció: Igen
Anyag: ABS, rozsdamentes acél
Méret: 216 x 350 x 327 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett