Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489608657 Márka: PetWant

PetWant F7 Okos 2 rekeszes állateledel-adagoló


Cikkszám: F7 | EAN/Vonalkód: 5907489608657 | Márka: PetWant

PetWant F7 Okos 2 rekeszes állateledel-adagoló


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PetWant F7 intelligens 2-rekeszes állateledel-adagoló
Biztosítsd kedvenced számára a friss ételt, akkor is, ha nem vagy otthon. A PetWant F7 okos eledel-adagoló lehetővé teszi mind a száraz, mind a félnedves étel kiszolgálását, és a jégtasak hosszú ideig frissen tartja az ételt. A beépített időzítő lehetővé teszi az etetési idők ütemezését akár 48 órán keresztül - csak állítsd be az intervallumot, és amikor elérkezik az idő, az adagoló fedele kinyílik.

Tervezd meg kedvenced vacsoráját
A zárható fedelek, a jégtasak és a beépített időzítő lehetővé teszik, hogy előre megtervezd macskád ízletes étkezését. Csak töltsd meg a rekeszeket mielőtt elhagynád az otthont és állítsd be az időt, és az adagoló a megadott időben szolgáltatja az ételt. Így gondoskodhatsz macskád rendszeres etetéséről, és a felszolgált étel mindig friss és vonzó marad a kedvenced számára.

Két rekesz a kiegyensúlyozott étrendért
A PetWant F7 eledel-adagoló két különálló, egyenként 150 g kapacitású rekesszel van felszerelve. Az edények alkalmasak mind száraz, mind félnedves ételekhez, lehetővé téve a kiegyensúlyozott étrend fenntartását. A zárható fedelek biztosítják, hogy kedvenced étele ne száradjon ki és ne veszítse el frissességét. Mindegyik rekesz lehetővé teszi az étkezési idők független beállítását.

Egyszerű kezelhetőség és könnyű tisztítás
Az ételtartályok gyorsan és könnyen eltávolíthatók az adagolóból és folyó víz alatt tisztíthatók. Mosogatógépben is moshatók, ami kényelmessé teszi az adagoló használatát és megkönnyíti a mindennapokat. A PetWant F7 jól működik macskatartók számára, de kis- és közepes méretű kutyák számára is megfelelő. Az adagoló működtetéséhez egy AA elem szükséges, amely körülbelül 6 hónapig tart. Felhívjuk figyelmed, hogy az elemek nem tartoznak a készlethez.

Márka
PetWant

Név
PetWant F7 intelligens 2-rekeszes állateledel-adagoló

Modell
F7

Működési hőmérséklet
0-50°C

Áramellátás
AA elem x1

Működési idő
kb. 6 hónap

Kapacitás rekeszenként
150 g

Méretek
284 x 73 x 242 mm

Anyag
ABS

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett