Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975116292936 Márka: Rojeco

Rojeco 3L Automata Kisállat Etető WiFi-vel és Kamerával


Cikkszám: RWSQ-06 | EAN/Vonalkód: 6975116292936 | Márka: Rojeco

Rojeco 3L Automata Kisállat Etető WiFi-vel és Kamerával


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rojeco 3L Kisállat Etető WiFi-vel és kamerával

A Rojeco okos kisállat etető Wi-Fi-t használ, 3 literes tartállyal és 720p felbontású, 115°-os látószögű kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi az állatod megfigyelését és fényképek készítését. Így akkor is figyelemmel kísérheted kedvencedet és kapcsolatba léphetsz vele, amikor nem vagy otthon. A beépített hangszóró és mikrofon segítségével parancsokat adhatsz kedvencednek, és akár 10 másodperces hangüzenetet is felvehetsz, hogy étkezéskor bátorítsd őt. Az alkalmazásból szerkeszthető étkezési tervet hozhatsz létre. Az eszközt kétféleképpen lehet táplálni, és egyszerű használni és karbantartani.

3 literes etetőtartály
A 3 literes tartály akár 2,5 kg élelmet is tárolhat. Ez elegendő ahhoz, hogy egy felnőtt macskának akár 25 napra elegendő ételt biztosítson. Az átlátszó kialakításnak köszönhetően kényelmesen ellenőrizheted a hátralévő étel mennyiségét anélkül, hogy le kellene venni a fedelet. Az eszköz kompatibilis a 3 és 13 mm közötti méretű tápszemekkel.

Távoli vezérlés
Irányítsd kedvenced étkezéseit a dedikált alkalmazásból bárhonnan. Lehetőség van akár napi 8 étkezést is beütemezni, 1-20 adagban (10±2 g adagonként). A Rojeco segítségével biztos lehetsz abban, hogy kedvenced nem marad éhes, még akkor sem, ha valami váratlan okból később érkezel haza.

Személyre szabott hangüzenet
A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi egy legfeljebb 10 másodperces hangüzenet rögzítését, amely étkezéskor lejátszódik. A dedikált alkalmazás segítségével bárhonnan kommunikálhatsz kedvenceddel, hogy bátorítsd őt az evésre vagy parancsot adj neki.

Tartsd szemmel kedvencedet
A beépített kamera 720p felbontást biztosít, és 115°-os rögzítési tartománnyal rendelkezik. Képek és videók készítésére is használhatod, amelyeket megoszthatsz családoddal és barátaiddal kedvenced kedvenc pillanatairól.

Megbízható minden helyzetben
Az etetőt a mellékelt 5V adapterrel vagy 3 db D elemmel (külön megvásárolható) lehet táplálni. Áramkimaradás esetén automatikusan átvált elemes üzemmódra, így biztosítva kedvenced rendszeres étkezéseit függetlenül a külső körülményektől. Ezenkívül a készülék egyes alkatrészei könnyen szétszerelhetők és folyó víz alatt moshatók. Így kedvenced mindig higiénikus körülmények között étkezhet.

A csomag tartalma:

-Okos etető kamera

-1,5 m-es USB kábel

-EU adapter

-Használati útmutató


Gyártó
Rojeco

Modell
RWSQ-06

Kamera felbontás
720p

Látószög
115°

Etető kapacitás
3 l

Kompatibilitás
3-tól 13 mm-ig terjedő méretű tápszemek

Étkezési terv
Napi 1-8 étkezés (étkezésenként 1-20 adag, 10±2 g adagonként)

Anyag
ABS + rozsdamentes acél

Méretek
18.2 x 28.2 x 28.3 cm

Súly
1.25 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett