Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6930460006578 Márka: Petoneer

Petoneer Nutri Mini intelligens állateledel adagoló


Cikkszám: PN-110020-01 | EAN/Vonalkód: 6930460006578 | Márka: Petoneer

Petoneer Nutri Mini intelligens állateledel adagoló


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Petoneer Nutri Mini egy intelligens ételadagoló, amely macskák és kis kutyák számára készült. Az adagoló célja, hogy az ételek hosszú ideig frissek maradjanak benne. Beállíthatsz etetési ütemtervet, vagy távolról is adhatsz ételt állataidnak az alkalmazás segítségével. A 2,6 literes kapacitás elegendő ahhoz, hogy akár 2 hétig ellássa állataidat étellel. Így könnyedén elmehetsz egy rövid kirándulásra, hosszabb ideig dolgozhatsz, vagy akár egy egész éjszakás bulira is mehetsz anélkül, hogy aggódnod kellene - kedvenced nem marad élelem nélkül!

Gondoskodj kedvenced megfelelő diétájáról
Kevés háziállat tud ellenállni egy finom falatnak. Azonban a mohóság legtöbbször túlsúlyhoz és egészségügyi problémákhoz vezet. Ennek elkerülése érdekében tervezd meg az optimális etetési ütemtervet a Petoneer alkalmazással. Ez biztosítja, hogy kedvenced se éhes, se túlsúlyos ne legyen.

Távvezérlés az alkalmazással
Az alkalmazás még több lehetőséget kínál. Lehetővé teszi az adagoló kényelmes, távoli vezérlését bárhonnan a világon. Segítségével nemcsak az étkezési ütemtervet tervezheted meg, hanem például egy extra adag ételt is adhatsz kedvencednek. Egyetlen érintéssel megjutalmazhatod kedvenced egy finom falattal!

Ne aggódj az adagoló elakadás miatt
Az adagolót úgy tervezték, hogy minimalizálja az elakadás kockázatát. A nagy teljesítményű motor és a megfelelően elhelyezett járókerék ellenálló a károsodással szemben és megelőzi az adagoló eldugulását. A Nutri Mini mechanizmusa rendkívül alacsony kopású. Ha azonban valahogyan mégis elzáródás történne, az alkalmazásban azonnali értesítést kapsz róla, és azonnal reagálhatsz. Kedvenceid mindig hozzáférhetnek a finom ételekhez!

Elég akár 2 hét etetésére
Az adagoló kapacitása 2,6 liter, amely lehetővé teszi, hogy körülbelül 1,2 kg ételt töltsünk bele. Ez elegendő ahhoz, hogy rendszeresen etesd kedvencedet körülbelül 10-15 napon át. Ne aggódj, hogy elfelejted újratölteni az adagolót. Intelligens érzékelőkkel van felszerelve, amelyek észlelik, mennyi étel maradt. Ha nagyon kevés marad, egy piros LED fény fog világítani. Ezenkívül az alkalmazásban is megfelelő értesítést kapsz.

Vészhelyzeti áramellátási lehetőség
A készüléket USB-C kábellel táplálják. Továbbá 4 LR14 elem is helyezhető bele, hogy vészhelyzeti áramforrást biztosítson áramkimaradás esetére. Nem kell aggódnod amiatt, hogy kedvenced éhezni fog váratlan körülmények miatt. A Petoneer Nutri Mini sosem hagyja cserben őt. Megjegyzés: elemeket külön kell megvásárolni.

Könnyen tisztítható és biztonságos az állatok számára
A Nutri Mini moduláris kialakításának köszönhetően a tisztítása sem okoz problémát. Újra összeszerelve az adagolót, nem kell aggódnod a stabilitása miatt sem – minden elem szorosan a helyére kerül. A tál és az ételtároló tartós anyagokból készültek, amelyek biztonságosan használhatók élelmiszerekkel. A Nutri Mini tehát kedvező állataid egészsége szempontjából.

Mindig friss ételek
Tartasz attól, hogy az étel, ami sokáig van a tartályban, elveszíti a frissességét? Ne aggódj! A kiváló minőségű, 360°-ban szilikon tömítés hatékonyan blokkolja a levegő áramlását és jelentősen lassítja az étel oxidációs folyamatát. Ráadásul a Nutri Mini egy nedvességmegkötőt is tartalmaz, hogy megakadályozza a nedvesség felhalmozódását és az étel romlását. Így kedvenced mindig élvezheti az egészséges, friss ételeket.

Gondosan megtervezett kialakítás
Egy speciális zármechanizmus minimalizálja az esélyt, hogy véletlenül felnyíljon az adagoló fedele. Így biztos lehetsz benne, hogy kedvenced nem fogja ellopni a falatokat. Ráadásul a praktikus csúszásgátló párnák megakadályozzák, hogy az adagoló elmozduljon. Így kedvenced kényelmesen fogyaszthatja ételeit. A Nutri Mini tökéletesen átgondolt tervezése kényelmet biztosít mind neked, mind kedvencednek.

Tartalom
- Adagoló

- Tál

- USB-C kábel (1,2m)

- Nedvességmegkötő

Márka: Petoneer
Név: Petoneer Mini Feeder
Modell: FDW040
Bemenet: DC 5V 1A
Kapacitás: 2,6 liter
Csatlakozás: Wi-Fi
Hatótávolság: Akár 30m
Méretek: 191x191x315mm
Nettó tömeg: Körülbelül 1,55kg
Anyag: ABS
Alkalmas: Macskák és kis kutyák részére

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett