Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 7016802869045 Márka: Rockbros

Rockbros SP297 polarizált kerékpáros szemüveg - fekete


Cikkszám: Rockbros-14130001-001 | EAN/Vonalkód: 7016802869045 | Márka: Rockbros

Rockbros SP297 polarizált kerékpáros szemüveg - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rockbros SP297 polarizált kerékpáros szemüveg - fekete Egy olyan világban, ahol a kényelem és a védelem együtt jár az aktív tevékenységekkel, a Rockbros SP297 polarizált szürke kerékpáros szemüveg elengedhetetlen társává válik minden szabadtéri rajongónak. Polarizált lencséik nemcsak jobb szemkomfortot biztosítanak, hanem védelmet is nyújtanak a káros UV sugárzás ellen. A könnyű, rugalmas kialakítás miatt szinte észrevehetetlen a viselésük, és az mellékelt tok biztonságos tárolást tesz lehetővé. Tökéletes választás azok számára, akik maximális védelmet és kényelmet keresnek.

Specifikáció:
- Márka: Rockbros
- Modell: SP297
- Szürke szín
- UV szűrő: UV400
- Polarizálás: Igen

Csomag tartalma:
- 1x szemüveg
- 1x tok
- 1x tisztítókendő
- 1x teszter

A Rockbros SP297 polarizált kerékpáros szemüveg legfontosabb előnyei - szürke:
- Kényelmet és szemvédelmet nyújtanak. A polarizált lencséknek köszönhetően a látását védi a vakító fény és az intenzív fény ellen, biztosítva a nagyobb kényelmet vezetés közben.
- Védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen. Az UV400 szűrő hatékonyan blokkolja az UVA és UVB sugárzást, optimális szemvédelmet biztosítva.
- Kényelmes tárolás. A készlet tartalmaz egy tokot, amely lehetővé teszi a szemüveg biztonságos tárolását, védve azokat a karcolásoktól.
- Könnyű és rugalmas kialakítás. A szemüveg maximális kényelemre lett tervezve, így hosszú ideig viselve sem okoz terhet.
- Tökéletes sportolóknak. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a szemüveg ideális különböző sporttevékenységekhez, kényelmet és védelmet nyújtva.

Polarizált lencsék: A polarizált lencsék jelentősen javítják a látásminőséget kerékpározás közben, csökkentve a vakítást és a fény intenzitását. Ez kulcsfontosságú elem, ami hozzájárul a felhasználók kényelmének és biztonságának növeléséhez.

UV400 szűrő: Az UV400 szűrő hatékonyan blokkolja a káros napsugarakat, megvédve a szemeket a károsodástól és fáradtságtól. Ez különösen fontos a hosszú napos utazások során.

Tok mellékelve: A szemüveghez tartozó tok nemcsak könnyebbé teszi a tárolást, hanem további védelmet is nyújt a sérülések, például a karcolások vagy repedések ellen.

Könnyű konstrukció: A szemüveg rugalmas, könnyű kialakítása kényelmes viseletet biztosít még hosszan tartó edzések során is, nem okoz semmilyen kényelmetlenséget.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett