Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432217 Márka: Rockbros

Rockbros AS-089 motoros táska


Cikkszám: 30120005001 | EAN/Vonalkód: 5906168432217 | Márka: Rockbros

Rockbros AS-089 motoros táska


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Készülj fel a kényelemre és a funkcionalitásra a Rockbros AS-089 motoros táskával. Kifejezetten motoros rajongók számára tervezve - kiváló kapacitást és tartósságot kínál, valamint számos praktikus megoldást, amelyek megkönnyítik az utazást.

Kényelmes okostelefon-használat
A TPU laminálásnak köszönhetően kényelmesen használhatja okostelefonjának érintőképernyőjét, még akkor is, ha a táskában van. Most már nem kell megszakítania az utazást egy térkép ellenőrzéséhez vagy egy hívás fogadásához!

Csúszásgátló tulajdonságok a nagyobb stabilitás érdekében
A Rockbros AS-089 táska alján csúszásgátló bőr található, hogy dinamikus vezetés közben is stabil maradjon. Nem kell aggódnia, hogy manőverek közben elmozdul az úton! Ezen kívül a beépített mágnesek lehetővé teszik az eszköz gyors rögzítését a fém üzemanyagtartályokon.

Jobb szervezés, nagyobb kényelem
Az AS-089 egy levehető telefontokkal van ellátva, amely erős tépőzáras pántokkal rendelkezik, így könnyen fel- és leszerelhető. Nem csak az okostelefonját teheti bele, hanem például a bankkártyáit is. Emellett a termék speciális rekeszekkel és zsebekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kis tárgyak kényelmes tárolását és azok elvesztésének elkerülését.

Univerzális használat
A Rockbros AS-089 táska hátizsákként is hasznos lehet. Az állítható pántok lehetővé teszik a személyre szabást, így kényelmes hordozást biztosítanak hosszú utakon is. Továbbá, a vízálló kivitel (IPX5) megvédi holmiját az esőtől és a nedvességtől, biztosítva azok biztonságát szinte minden körülmények között.

Átgondolt tervezés
A táska fényvisszaverő elemei gondoskodnak róla, hogy jobban látható legyen az úton, és így biztonságosabb legyen a sötétben történő motorozás közben. A kiváló minőségű cipzár sima, megbízható működést és vízállóságot garantál, míg a POM műanyagból készült csatok rendkívül tartósak és ellenállnak a sérüléseknek. Mindez biztosítja, hogy az AS-089 modell hosszú ideig szolgálja Önt!

Tartalmazza:
- Táska
- Nyújtásmentes pánt
- Rugalmas pánt

Gyártó: Rockbros
Név: AS-089 motoros táska
Szín: Fekete
Anyag: 600D poliészter + csúszásgátló bőr
Súly: Kb. 370 g
Vízállóság: IPX5
Levehető telefontok: Igen
Méretek: Kb. 34,5 x 29 cm
Pánt hossza: Nyújtásmentes pánt: kb. 73-135 cm (állítható); Rugalmas pánt: kb. 49-198 cm (állítható)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett