Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809961789717 Márka: Ringke

Ringke Easy Slide 2-pack edzett üveg iPhone 16 Pro Max fekete üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809961789717 | Márka: Ringke

Ringke Easy Slide 2-pack edzett üveg iPhone 16 Pro Max fekete üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A kristálytiszta Easy Slide edzett üveg a Ringke cégtől tökéletesen visszaadja a kijelző színeit, és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Feldolgozott és megerősített edzett üvegből készült. Magas keménységi fokozatának köszönhetően (9H) az Easy Slide ellenáll a karcolásoknak még éles tárgyak (például kés vagy kulcsok) érintkezése esetén is. Az üveget speciális oleofób bevonattal látták el, amely minimalizálja az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések lerakódását az üveg felületén.
Az Easy Slide különösen a kijelző védelmére szolgál karcolások és váratlan leejtések okozta ütések ellen. A készlet részét képezi egy Easy Slide szerelőeszköz, amely megkönnyíti és pontosabbá teszi az üveg felhelyezését.
Az üveg a legszélesebb, 'Case Friendly' kivágással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis lesz a piacon lévő legtöbb tokkal és a Ringke összes tokjával.
Az eltérő kijelző szélélek megmunkálása miatt az üvegfelhelyezést követően enyhe levegőgyűrű alakulhat ki a kijelző körül. Ez természetes jelenség, és a kijelző sajátosságaitól függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd el az összeállítást közvetlenül fürdés után a fürdőszobában – a vízgőz felszívja a levegőben lévő port, így az nem akadályozza az összeállítást.
2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kijelző felületét alaposan, majd egy száraz kendővel polírozd fényesre.
3) Telepítsd a bevonatot a lehető legegyenesebben - a készletben található pozicionáló keret segítségével helyezheted el.
4) Távolítsd el a levegőbuborékokat az üveg erőteljes körkörös mozdulatokkal történő nyomásával néhány másodpercig, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben összekapcsolódjon a kijelzővel.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
– 100% eredeti
– Eredeti csomagolás
– 9H keménység
– 2.5D lekerekített élek, kellemes tapintású
– Extra oleofób réteg
– Tökéletes átlátszóság
– Nem befolyásolja az érintési funkciót
– Méretek: 160x75mm

A KÉSZLET TARTALMA:
2 x Ringke Easy Slide üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett