Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214206 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 12 mini rózsaszín tok


Cikkszám: Ring Case iPhone 12 Mini Pink 07 | EAN/Vonalkód: 9145576214206 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujjpánttal és állvánnyal iPhone 12 mini rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case szilikon tok ujjpánttal. Szeretnéd szemmel tartani az okostelefonodat miközben a számítógépnél dolgozol? Gyakran nézel filmeket vagy beszélgetsz barátaiddal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjpárnával tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok ujjpánttal is rendelkezik, ami egyben állványként is szolgál. Fém bevonatú elemei lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárold plusz rögzítők nélkül.

360 fokban forgatható fogantyú. A telefonod fektetett helyzetben, vagy hagyományos pozícióban is lehet. Hegy? Lyuk? Nem számít. A szilikon Ring Case ujjpárnával van ellátva, amely teljes 360 fokos elforgatási lehetőséggel rendelkezik. Ez a gyűrű típus maximális szabadságot biztosít az okostelefon használatában, valamint kényelmes fogást biztosít a kézben hívások - legyen az videó vagy hang - során.

Egy színes okostelefon tok igényes vásárlók számára. Bár az ujjpárna a tok legérdekesebb eleme, az alapvető előnyeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. Puha, de mégis masszív szilikonból készült, élénk színű kivitelezéssel, vagy a kiválasztott okostelefon testéhez való tökéletes illeszkedéssel, mind-mind kiemelkedő tulajdonságok. A Ring Case szilikon tok ujjpárnával nem csak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem annak eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett