Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214107 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujj tartóval és állvánnyal iPhone 11 Pro Max pink tok


Cikkszám: Ring Case iPhone 11 Pro Max Pink 07 | EAN/Vonalkód: 9145576214107 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujj tartóval és állvánnyal iPhone 11 Pro Max pink tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case egy szilikon tok ujj tartóval. Szeretnéd szemmel tartani okostelefonodat munka közben? Gyakran nézel filmeket vagy csevegsz barátokkal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujjpárnával a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok ujj tartóval is el van látva, amely egyben állványként is szolgál. A fémes felületű elemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárold további rögzítők nélkül.

360 fokban forgatható fogantyú: A telefonod "lefeküdhet" hosszában vagy maradhat hagyományos helyzetében. Hegy? Lyuk? Mindegy. A szilikon Ring Case ujj tartóval rendelkezik, amely teljes forgási lehetőséget biztosít. Ez a típusú gyűrű garantálja a teljes szabadságot az okostelefon használatában, valamint kényelmes fogást biztosít a kézben hívások - legyenek azok videó vagy hang - közben. Színes okostelefon tok igényes vásárlóknak

Bár az ujj tartó a tok legérdekesebb eleme, az alapvető előnyeit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Lágy, mégis szilárd szilikon szilárd konstrukció, élénk színekben kivitelezve, vagy a kiválasztott okostelefon testére tökéletesen illeszkedve további figyelmet érdemel. A Ring Case szilikon tok ujj tartóval nem csak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem az eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett