Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576214121 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal és állvánnyal iPhone 11 Pro Max sárga tok


Cikkszám: Ring Case iPhone 11 Pro Max Yellow 09 | EAN/Vonalkód: 9145576214121 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal és állvánnyal iPhone 11 Pro Max sárga tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal

Szeretnéd szemmel tartani okostelefonodat munka közben? Gyakran nézel filmeket vagy chatelsz barátokkal videó módban? A Ring Case szilikon tok ujj párnával a tökéletes megoldás számodra. Ez a funkcionális tok további ujj tartóval van ellátva, ami állványként is szolgál. A fémes elemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tartsd a telefont további rögzítők nélkül.

360 fokban forgatható tartó

Telefonod „lefeküdhet” a hosszú oldalára vagy maradhat hagyományos helyzetében. Hegy? Lyuk? Nem számít. A szilikon Ring Case ujj támasztékkal van felszerelve, amely teljes körű forgathatóságot kínál. Ez a típusú gyűrű teljes szabadságot garantál a smartphone használatában, valamint kényelmes fogást a kézben a hívások – legyenek azok videó vagy hang – alatt.

Színes okostelefon tok igényes vásárlóknak

Bár a legérdekesebb eleme ennek a toknak az ujj támasz, az alapvető előnyeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. Puha, ám mégis masszív szilikon szilárd felépítése, élénk színek a kivitelben és a kiválasztott okostelefon testéhez tökéletesen illeszkedő kialakítás más olyan elemek, amelyek figyelmet érdemelnek. A Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal nemcsak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem annak eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett