Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108316866 Márka: 3mk Protection

Realme 7 Pro - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Cikkszám: 3mk SilverProtection+(135)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108316866 | Márka: 3mk Protection

Realme 7 Pro - 3mk SilverProtection+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ön és telefonja biztonságáért. A védőfólia 400%-kal erősíti meg a kijelzőt, és az antimikrobiális bevonat 99%-ban elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és penészt.
SilverProtection+ tisztán tartja a telefonját
Éjjel-nappal elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és penészt
A telefonok összegyűjtik a kórokozókat
Az okostelefonja folyamatosan gyűjti a kórokozókat. Minden egyes alkalommal, amikor megnézi a telefonját, kórokozókat továbbít más érintett területekről: kilincsek, korlátok, kormánykerék.
Tudta, hogy egy mobiltelefon képernyője akár 300-szor több baktériumot is gyűjt, mint egy nyilvános mosdó?
Tudta, hogy naponta több mint 2000 alkalommal érinti meg az okostelefonja képernyőjét, és potenciálisan veszélyes kórokozókat továbbít rá?
Az epidermisz, izzadság, faggyú és sminkmaradványok is felgyülemlenek a képernyőn. Az eszköz által generált hő tökéletes feltételeket teremt a vírusok, baktériumok és gombák növekedéséhez.
Tudta, hogy tudományos kutatások megerősítik a patogén baktériumok átadásának lehetőségét, ha ugyanazt a telefont használják?
Antimikrobiális
A SilverProtection+ antimikrobiális bevonata a ismert vírusok, baktériumok, gombák és penész 99%-át elpusztítja. Éjjel-nappal működik, 7 nap egy héten. Teljes biztonságot nyújt még akkor is, ha nem tud megfelelően fertőtleníteni. Tökéletes kiegészítője az okostelefon higiéniájának.
Ütéseket elnyeli
A SilverProtection+ akár 400%-kal erősíti meg az okostelefon képernyőjét. Hihetetlen, igaz? A fólia többrétegű szerkezete tartalmaz egy ütésgátló alapozót, amely minimalizálja a telefon sérülésének kockázatát. A kijelző cseréje költséges és időigényes lehet. Spórolja meg a fáradalmat.
Kényelmes
Röviden és velősen, a SilverProtection+ kombinálja az alapvető tulajdonságokat. A fólia annyira rugalmas, hogy szorosan és tartósan tapad még a leggörbültebb kijelzőkhöz is. Az ujja úgy csúszik rajta, mint a temperált üvegen! És a hab a tortán: a magas minőségű oleofób réteg a könnyű ápolásért.
Nedves illesztés
A SilverProtection+ áttörést jelent a felhelyezésben. Soha nem volt ilyen könnyű! A fóliát egy speciális, 100%-ban biztonságos gél segítségével helyezik fel, amely a készletben található. Légbuborékok és porszemcsék? Felejtse el! A nedves illesztés tökéletes eredményt garantál, és nem igényel gyakorlást.
Öngyógyítás
A fólia élettartamának meghosszabbítása érdekében öngyógyító bevonatot használtunk. Ez azt jelenti, hogy a fólia önállóan dolgozik a használat során bekövetkező kisebb sérülések vagy karcolások helyreállításán. A Self-Heal™ lehetővé teszi, hogy még hosszabb ideig élvezze a tökéletesen sima fóliafelületet!
GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések
Véd a SilverProtection+ fólia a koronavírus (SARS-CoV-2) ellen és csökkenti a COVID-19 kockázatát?
A fólia elpusztítja az ismert vírusok 99%-át. A SARS-CoV-2 koronavírus azonban új mikroorganizmus, és egyelőre nincs egyértelmű válasz erre a kérdésre. Továbbra is folynak azok a kutatások, amelyek a közeljövőben megoldják ezt a kételyt.
Az antimikrobiális technológia folyamatosan működik?
Igen, a technológia folyamatosan működik és védi a telefonját. Azonban ne feledje, hogy az antimikrobiális fólia használata nem menti fel az okostelefon higiéniájának gondozása alól.
Biztonságos az antimikrobiális technológia?
Igen, a védőfóliák teszteltek és teljesen biztonságosak a felhasználó számára.
A nedves illesztés biztonságos a telefonra nézve?
Igen, a geles felhelyezés 100%-ban biztonságos a telefonja számára. Mint bármely termék esetében, javasoljuk, hogy részletesen olvassa el az utasításokat a felhelyezés megkezdése előtt. Az illesztés során használt gél mennyisége nem nagy, így ne aggódjon: nem fogja elárasztani a készüléket vele. A felesleges gélt könnyen le lehet törölni a felhelyezés után.
Műszaki adatok
Védelmi típus
Antimikrobiális védőfólia
Képernyőerősség
400%
Vastagság
0.21 mm
Garancia
6 hónap
A készlet tartalma
3mk SilverProtection+, simítólap, illesztési gél, tisztítókészlet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett