Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970211470173 Márka: Jimi Home

Racsnizós csavarhúzó készlet JIMI Home JM-GT101


Cikkszám: JM-GT101 | EAN/Vonalkód: 6970211470173 | Márka: Jimi Home

Racsnizós csavarhúzó készlet JIMI Home JM-GT101


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

JIMI Home JM-GT101 kézi csavarhúzó + 24 bit készlet.
Felújítás, meghibásodás vagy barkácsolás? A Jimi Home kézi csavarhúzó alapvető eszköz bármelyik ilyen helyzethez. A JM-GT101 segítségével könnyedén be tudja csavarni a különböző csavarokat. Három csavarozási/hajtási módot támogat, és három penge hosszúságot kínál, így ideális nehezebben elérhető helyeken való munkavégzésre. Erős mágnessel van felszerelve, amely lehetővé teszi a bitek (24 típus) kényelmes beszerelését és cseréjét, így a barkácsolás még egyszerűbbé válik. A készlet tartalmaz egy csavarkulcsot is, amely a leggyakoribb anyákhoz készült. Mindez egy minimalista, kompakt tokban, amelyet könnyedén magával vihet bárhová.

Racsnizós csavarhúzó
A Jimi Home csavarhúzó egy olyan eszköz, amellyel könnyedén összeszerelheti a bútorokat vagy végezhet javításokat otthon. A gondosan kialakított dizájn kényelmes használatot biztosít. A racsni lehetővé teszi a könnyű és hatékony csavarozást/kicsavarozást, amely különösen hasznos a nagyobb munkálatok során. Továbbá támogat egy harmadik módot, mely a racsni zárolásával működik.

Speciális feladatokra
Függetlenül attól, milyen körülmények között kell dolgoznia, a Jimi Home jól teljesít. A csavarhúzó egy kihúzható pengével rendelkezik, amelynek hossza állítható. 35 mm, 60 mm és 90 mm méretek állnak rendelkezésére. Ez egy hasznos funkció, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje a nehezen hozzáférhető csavarokat.

Mágneses bit rögzítés
A csavarhúzó bitje mágneses kialakításával tűnik ki. Ez azt jelenti, hogy a bitek felszerelése és cseréje egyszerű és kényelmes. Mindenekelőtt azonban a bitek nem mozdulnak el és nem esnek ki, ami biztosítja a munkavégzés precizitását. Továbbá, a tok, amelyben a bitek találhatók, éppúgy mágneses kialakítású, mint a penge, így a bitek tárolása biztonságos és kényelmes.

24 bit a készletben
A készletben összesen 24 különböző formájú és méretű bit található. Ez azt jelenti, hogy a Jimi Home készlettel minden meghibásodásra, javításra vagy barkácsprojektre készen áll. Minden bitnek megvan a megfelelő helye a tokban, így a rend megtartása egyszerű.

Tökéletesített dizájn
A JM-GT101 kézi csavarhúzó magas minőségű anyagokból, mint például rozsdamentes acél, ABS és TPE készült, ami nem csak tartósságot biztosít, hanem luxus megjelenést is kölcsönöz neki. A használat kényelméhez hozzájárul a gondosan tervezett markolat, amely révén a csavarhúzó tökéletesen illeszkedik a kézbe. A minimalista tok pedig csavartároló rekesszel van ellátva, amely megszünteti a csavarok elvesztésének problémáját.

Csavarkulcs
A tokban található továbbá egy gondosan megtervezett csavarkulcs is. Az otthoni leggyakoribb méretű anyákhoz (M5, M6, M7, M8) készült. Ez egy megbízható eszköz, amely több meghibásodás esetén is jól jön.

Tartalma:
- Kézi csavarhúzó
- Csavarkulcs
- 24 cserélhető mágneses bit
- Tok

Gyártó: JIMI Home

Modell: JM-GT101

Méretek: 220 x 60 x 48 mm

Súly: 480 g

Racsnizós csavarhúzó méretei: 170 x 25 mm

Anyag: Rozsdamentes acél + ABS + TPE

Csavarkulcs méretei: 180 x 30 x 3 mm

Anyag: Rozsdamentes acél

Mágneses csúcs: 25 x 5 mm

Anyag: S2 + alumínium ötvözet

Bitek: H1/4 x 25 mm

Anyag: S2

Bit típusok: 3PH1, PH3, PZ0, PZ1, PZ2, PZ3, H2.5, H3, H4, H5, H6, T10, T15, T20, T25, T30, T40, TT10, TT15, TT20, TT25, TT30, SL3, SL5

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett