Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408568 Márka: QCY

QCY T13 ANC2 fülhallgató (kék)


Cikkszám: HT09 blue | EAN/Vonalkód: 6957141408568 | Márka: QCY

QCY T13 ANC2 fülhallgató (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY T13 ANC2 Fülhallgató (Kék)

Menekülj el a zaj elől és élvezd a fantasztikus hangminőséget a QCY T13 ANC2 fülhallgatókkal. Ezek a fülhallgatók aktív zajszűréssel (ANC) rendelkeznek, és 10 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve. A négy beépített mikrofon miatt tökéletesek telefonhívásokhoz is. Akár 30 órás lejátszási időt biztosítanak (a töltőtokkal együtt) és páratlan kényelmet nyújtanak. Kényelmes, antibakteriális fülpárnákkal rendelkeznek, és a praktikus érintőpaneljeiknek köszönhetően könnyen használhatók. A dedikált QCY applikáció letöltésével további funkciókhoz is hozzáférhetsz.

Aktív zajszűrés (ANC)
Mondj búcsút a zavaró zajnak, és koncentrálj arra, ami igazán számít. Ezek a fülhallgatók támogatják az ANC-t, és akár 28 dB-ig képesek elnyomni a felesleges hangokat. Most már csak te és a kedvenc zenéd! Inkább hallanád, mi történik körülötted? Egyszerűen aktiváld az Átlátszóság módot, és szabadon hallgathatsz zenét anélkül, hogy elveszítenéd a kapcsolatot a környezeteddel. Ez a tökéletes megoldás, ha beszélgetni szeretnél valakivel, vagy attól félsz, hogy lemaradnál egy fontos bejelentésről a vasútállomáson vagy a repülőtéren.

Tökéletes hívásokhoz
Mostantól akadály nélkül telefonálhatsz, bárhol is vagy – akár rendkívül zajos környezetben is. Ezek a fülhallgatók négy mikrofonnal rendelkeznek, amelyek hatékonyan rögzítik a hangodat, és az ENC algoritmus kiszűri a nem kívánt környezeti zajokat. Ez biztosítja, hogy a hívásaid mindig tisztán hallhatók legyenek, akár 25 km/h sebességű szélben is.

Kiváló hangminőség
Fedezd fel kedvenc zenéid még jobb minőségben. A T13 ANC2 fülhallgatók 10 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek tiszta vokált és mély, erőteljes basszust biztosítanak. Ezen kívül egy speciális CCAW tekercs használatával tovább javítják a közép- és magas hangokat. Mindez egy felejthetetlen zenei élményt eredményez.

Bluetooth 5.3
Ezek a fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, ami gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. Kiváló választás játékosoknak is - a mindössze 0.068 másodperces alacsony késleltetés révén tökéletes hang és kép szinkronizációt garantálnak. Ezáltal a játékélmény még simább és élvezetesebb lesz! Továbbá, egyszerre két eszközzel is párosíthatod a fülhallgatókat, és könnyedén válthatsz közöttük.

Hosszabb lejátszási idő
Nem kell aggódnod, hogy túl gyorsan lemerülnek a fülhallgatók. Teljes töltés után a QCY T13 ANC2 fülhallgatók rendszerint kb. 5.5 órán át képesek zenét lejátszani aktivált ANC móddal, vagy akár 7 órán át nélküle. Ezen kívül a mellékelt töltőtok ezt az időt akár 22 órára is kiterjeszti ANC módban, illetve 30 órára anélkül.

Felhasználói kényelem
Élvezd a legnagyobb kényelmet kedvenc zenéid hallgatása közben. Ezek a fülhallgatók ergonómikus kialakítással rendelkeznek, amely tökéletesen illeszkedik a fülformádhoz, és nagyon kényelmes. Nem kell fájdalomtól vagy fáradtságtól tartanod, még hosszú órák használat után sem. A T13 ANC2 modell másik előnye az antibakteriális fülpárnák, amelyek biztonságosak az egészséged és a bőröd számára.

Kényelmes vezérlés
A fülhallgatók beépített érintőpaneljei lehetővé teszik a lejátszás szüneteltetését, a számok átlépését, a hangasszisztens aktiválását vagy az alacsony késleltetés mód bekapcsolását, többek között. Ha további opciókra van szükséged, telepítsd a QCY applikációt, amely lehetővé teszi a vezérlés testreszabását és a hangkiegyenlítő beállításait.

A csomag tartalma

- Fülhallgatók

- Töltőtok

- Tartalék fülpárnák

- Töltőkábel (USB-A - USB-C)

- Felhasználói kézikönyv



Márka: QCY

Név: T13 ANC2

Modell: BH23HT09A

Szín: Kék

Párosítási név: QCY T13 ANC2

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: Akár 10 m

Bluetooth profilok: HFP / A2DP / AVRCP

Kompatibilis rendszerek: iOS / Android

Lejátszási idő egy töltéssel: ANC mód bekapcsolva: Akár 5.5 óra; ANC mód kikapcsolva: Akár 7 óra;

Teljes lejátszási idő: ANC mód bekapcsolva: Akár 22 óra; ANC mód kikapcsolva: Akár 30 óra;

Töltőtok akkumulátor kapacitása: 380 mAh

Töltő port: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett