Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932112107312 Márka: Choetech

Choetech BH-T17 vezeték nélküli TWS ANC ENC IPX6 fejhallgató - fekete


Cikkszám: 01.05.10.XX-BH-T17-BK | EAN/Vonalkód: 6932112107312 | Márka: Choetech

Choetech BH-T17 vezeték nélküli TWS ANC ENC IPX6 fejhallgató - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Choetech BH-T17 TWS vezeték nélküli fejhallgató ANC és ENC funkciókkal, valamint IPX6 védettséggel - fekete

A Choetech új BH-T17 vezeték nélküli fejhallgatója teljesen új szintre emeli a zenei vagy hangoskönyv hallgatását. Az ANC funkciónak köszönhetően, amely akár 28 dB-ig csökkenti a zajt, elmerülhet kedvenc dalaiban, függetlenül a környezettől. A fejlett Bluetooth 5.3 technológia garantálja a stabil kapcsolatot és a kristálytiszta hangzást. Az USB-C porttal ellátott tok gyors töltést biztosít, és az IPX6 védelmi szintnek köszönhetően a fejhallgató víz- és izzadságálló. Az ergonomikus héj kialakítás forgatható fedéllel és felfüggesztővel a kényelem és a stílus tökéletes kombinációja.

Specifikáció:
- Márka: Choetech
- Modell: Choetech BH-T17
- ANC szint: -28 dB (±3 dB)
- Bluetooth verzió: 5.3
- Hangszóró: φ10mm
- Védettségi fokozat: IPX6
- Akkumulátor kapacitás:
- Fejhallgató: 2x 40 mAh
- Tok: 300 mAh
- Játékidő: 5-7 óra
- Töltési idő: kb. 1,5 óra
- Szín: fekete

A Choetech BH-T17 vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb előnyei:
- Csökkenti a külső zajokat a nagyobb hallgatási kényelem érdekében. Az ANC (Active Noise Cancelling) funkció akár 28 dB-ig elnémítja a külső hangokat.
- Stabil és kristálytiszta hangkapcsolatot biztosít. A Bluetooth 5.3 technológia garantálja a hang stabilitását és tisztaságát.
- Gyors töltést tesz lehetővé. Az USB-C porttal ellátott tok gyorsan újratölti a fejhallgatót.
- Víz- és izzadságállóság. Az IPX6 védettségi szinttel a fejhallgató víz- és izzadságálló.
- Kényelmes használat és szállíthatóság. A forgatható fedéllel és felfüggesztővel ellátott héjkialakítás könnyű használatot és szállítást tesz lehetővé.

Merülj el a csendben az ANC funkcióval
A Choetech BH-T17 fejhallgatóban található ANC funkció tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnének elzárkózni a zajtól és megszakítás nélkül élvezni a zenét. A technológia akár 28 dB-ig elnémítja a külső hangokat, így minden körülmények között tiszta hangzást biztosít. Legyen szó zsúfolt irodáról, zajos utcáról vagy tömött közlekedési eszközről, az ANC nyugalmat nyújt.

Stabilitás és tisztaság a Bluetooth 5.3-nak köszönhetően
A Choetech BH-T17 fejhallgató Bluetooth 5.3 technológiája stabil és kristálytiszta hangot biztosít. Felejtsd el a megszakadó kapcsolatokat és torzulásokat - most minden hangjegy tökéletesen fog szólni. A Bluetooth 5.3 stabil kapcsolatot biztosít nagyobb távolságokon is, ami lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy aggódnál a jel elvesztése miatt.

Gyors töltés az USB-C portnak köszönhetően
Ne pazarold az időt hosszú töltési időkre. A Choetech BH-T17 fejhallgatók USB-C porttal vannak felszerelve, amely gyors töltést tesz lehetővé. Csak néhány pillanat elég ahhoz, hogy újra élvezhesd a teljes hangtartományt és hosszú akkumulátor-élettartamot. Az USB-C port kényelmes megoldás, amely gyors és hatékony töltést biztosít, tökéletes azok számára, akik mindig mozgásban vannak.

Víz- és izzadságálló - IPX6
A Choetech BH-T17 fejhallgató tökéletes választás aktív felhasználók számára, köszönhetően az IPX6 védettségi szintnek. Teljesen víz- és izzadságállóak, így pótolhatatlanok intenzív edzés vagy kedvezőtlen időjárási körülmények között. Biztos lehetsz benne, hogy a fejhallgató minden kihívást túlélt: legyen szó futásról az esőben vagy intenzív edzésről az edzőteremben.

Kényelem és stílus a héjkialakításnak köszönhetően
A Choetech BH-T17 fejhallgatók héjkialakítása egyesíti a kényelmet és a stílust. A forgatható fedél megkönnyíti a fejhallgató eltávolítását, és a felfüggesztő lehetővé teszi, hogy táskára vagy hátizsákra rögzítsd őket. Ennek köszönhetően mindig kéznél lesznek, készen a használatra bármikor. Az ergonomikus kialakítás még hosszabb ideig tartó használat során is kényelmet biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett