Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141409039 Márka: QCY

QCY H3 lite vezeték nélküli fejhallgatók, ANC (fekete),


Cikkszám: H3 Lite black | EAN/Vonalkód: 6957141409039 | Márka: QCY

QCY H3 lite vezeték nélküli fejhallgatók, ANC (fekete),


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY H3 lite vezeték nélküli fejhallgatók, ANC (fekete)

A QCY H3 Lite az ideális fejhallgató azoknak a zenerajongóknak, akik értékelik a minőséget és a kényelmet egyaránt. Kiváló hangminőséget kínálnak, valamint ANC technológiával mély basszusokat és tiszta magas hangokat élvezhetünk a környezeti zajok nélkül. Az ergonómikus kialakítás és a puha fülpárnák hosszú órákon át tartó kényelmes viseletet biztosítanak. Az ENC technológia és a DSP mikrofonok kivételes tisztaságot biztosítanak a beszélgetésekhez, és az erős akkumulátor akár 60 órás lejátszást biztosít kedvenc dalaidnak.

Kivételes hangminőség
Merülj el a tiszta, éles hang világában a QCY H3 Lite vezeték nélküli fejhallgatókkal. A 40 mm-es titán bevonatú membrán gazdagabb akusztikai élményt nyújt mély basszusokkal és tiszta magas hangokkal, amelyek életre keltik minden egyes hangjegyet. Így minden kedvenc zenéd eddig elrejtett részletét érezni fogod!

Teljes koncentráció az ANC móddal
A H3 Lite fejhallgatók fejlett zajszűrő technológiát (ANC) használnak, amely hatékonyan blokkolja a külső hangokat, így kizárólag a zenére vagy beszélgetésekre koncentrálhatsz. Könnyedén válthatsz az ANC mód és az Áttetszőség mód között, amikor ébernek kell lenned a környezetedre, például vonatállomáson vagy repülőtéren.

Kristálytiszta beszélgetések
A QCY H3 Lite támogatja az ENC (Environmental Noise Cancellation) technológiát, amely jelentősen javítja telefonbeszélgetéseid minőségét azáltal, hogy megszünteti a környezeti zajzavarokat. A DSP (Digital Signal Processing) technológiát használó mikrofonokkal a fejhallgatók hatékonyan kiszűrik a nem kívánt zajokat, mint például a forgalmi zajokat vagy a szélzajokat, így bárhol is vagy, tisztán kommunikálhatsz.

Kényelem hosszú órákra
A QCY H3 Lite fejhallgatókat a kényelem jegyében tervezték. A puha fülpárnákkal ellátott ergonómikus kialakítás igazodik a füled alakjához, biztosítva a tökéletes illeszkedést még hosszú zenehallgatás során is. A könnyű kialakítás nem nehezíti el a fejet vagy a füleket, így ideálisak hosszan tartó zene- vagy podcast hallgatáshoz.

Akár 60 órás zenehallgatás
Felejtsd el a gyakori töltés szükségességét! A QCY H3 Lite fejhallgatók lenyűgöző üzemidőt kínálnak – akár 60 óra ANC kikapcsolt állapotban vagy akár 50 óra ANC bekapcsolt állapotban. A gyors töltés 10 perc alatt akár 11 órás használatot is biztosít, ami ideális azoknak, akik állandó mozgásban vannak.

Sokoldalú csatlakozások
A QCY H3 Lite kiemelkedik a csatlakozási lehetőségek sokoldalúságával, így ideális választás azok számára, akik értékelik a rugalmasságot. A Bluetooth 5.3 stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít akár 10 méter távolságban. Így kedvenc zenédet hallgathatod vagy hívásokat bonyolíthatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a jelzavarok miatt. A fejhallgatók vezetékes csatlakozást is kínálnak, ami különösen hasznos, amikor az akkumulátor lemerül – választhatsz az AUX kábel vagy az USB-C port között.

Zavartalan munka és szórakozás
A QCY fejhallgatók kiváló választást jelentenek a legigényesebb felhasználók számára, akik megbízható eszközt keresnek mind munkához, mind szórakozáshoz. Rendkívül alacsony, mindössze 68 ms késleltetést kínálnak, biztosítva, hogy a hang tökéletesen szinkronban legyen a képpel filmnézés vagy játék közben. Emellett a QCY H3 Lite lehetőséget kínál 2 eszköz egyidejű csatlakoztatására Bluetooth-on keresztül.

Könnyű használat
A fejhallgató kezelése nem fog kihívást jelenteni számodra. Az intuitív gombok, amelyek a fülkagylókon helyezkednek el, gyors hozzáférést nyújtanak a legfontosabb funkciókhoz. Állítsd a hangerőt, válts számokat, kezelj hívásokat és még sok minden mást anélkül, hogy el kellene érned az eszközödet. Ráadásul a QCY alkalmazással személyre szabhatod a hangzást a 9 elérhető EQ beállítással. Az alkalmazás segítségével megtalálhatod a fejhallgatóidat, módosíthatod a gombok funkcióit vagy változtathatod az ANC némítási szintjét.

Tartozékok:
-Fejhallgató
-USB-C-ről USB-A-ra töltőkábel
-Használati útmutató

Gyártó: QCY
Modell: H3 Lite
Szín: Fekete
Kapcsolat: Vezeték nélküli és vezetékes (AUX + USB-C)
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótáv: Akár 10 méter
Bluetooth profilok: A2DP / AVRCP / HFP
Hangszórók: 40 mm
Üzemidő: Akár 60 óra (ANC kikapcsolva); akár 50 óra (ANC bekapcsolva)
Akkumulátor kapacitása: 400 mAh
Töltési idő: Akár 2 óra
Gyors töltés: Igen, 10 perc=11 óra
Töltőport: USB-C
Méretek: 160,1 x 81,8 x 197,7 mm
Alkalmazás: QCY
Kompatibilis operációs rendszerek: iOS / Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett