Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6948052900692 Márka: PXN

PXN-F16 Joystick


Cikkszám: PXN-F16 | EAN/Vonalkód: 6948052900692 | Márka: PXN

PXN-F16 Joystick


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PXN-F16 Joystick
Érezd magad úgy, mintha egy valódi repülőgép vezérlőjénél ülnél. A PXN-F16 Joystick élethű rezgőrendszert kínál, így magasabb szintű beleélést biztosít. Emellett 8-irányú Hat kapcsolóval és programozható gombokkal is rendelkezik. A készülék páratlan pontosságot garantál, és tökéletesen működik a legtöbb népszerű repülős játékkal. Továbbá, az ergonómikus kialakításának köszönhetően fantasztikusan illeszkedik a kezedbe. A joystick kompatibilis Windows XP, 7, 8 és 10 rendszerekkel.

A tökéletes választás játékosoknak
Microsoft Flight Simulator, vagy inkább War Thunder? A PXN-F16 joystickkal új szintre emelheted a játékélményt! A készülék tökéletesen utánozza valós megfelelőjének funkcionalitását. 8-irányú Hat kapcsolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a nézőpont gyors megváltoztatását, és beépített gázkar is jár hozzá. Ráadásul programozható gombok is találhatóak rajta, így tovább személyre szabhatod a joystickot a szokásaidhoz!

Javított kialakítás
Élvezd az álomszerű kényelmet még hosszan tartó játék közben is. A PXN-F16 joystick ergonómikus kialakítású, és a legmagasabb minőségű anyagokból készült. Ennek eredményeként nagyon kellemes tapintású és tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe. Sőt, a csúszásmentes szilikon pad biztosítja, hogy a készülék ne csússzon el az íróasztal felületén. Koncentrálj a játékra és érd el a legjobb eredményed!

Új szintű realizmus
Vedd át az irányítást és érezd magad profi repülőgép pilótaként. A PXN-F16 joystick nagyobb szintű beleélést és izgalmi élményeket kínál, mintha tényleg az események közepében ülnél! A készülék rezgőmotorral van felszerelve, így minden virtuális összecsapás még valóságosabbá válik. Emellett érdemes megemlíteni a Rapid-Fire ravaszt, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén zúdítsd ellenfeleidre a golyózáport. A PXN-nel még nagyobb élményt nyújt a játék!

Márka: PXN

Modell: PXN-F16

Csatlakozás: Vezetékes (USB)

Tápfeszültség: DC 5V

Működési áram: 20mA-100mA

Programozható gombok: Igen

Rezgés: Igen

Gázkar: Igen

Rapid-Fire ravasz: Igen

Hat kapcsoló: 8-irányú

Üzemi hőmérséklet: 10°C - 40°C

Méretek: Kb. 198x190x220mm

Súly: Kb. 517g

Kompatibilitás: Windows XP / 7 / 8 / 10

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett