Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6948052901620 Márka: PXN

PXN-A7 váltókar (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)


Cikkszám: PXN-A7 | EAN/Vonalkód: 6948052901620 | Márka: PXN

PXN-A7 váltókar (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A PXN-A7 váltókar tökéletes kombinációja a széles kompatibilitásnak és az átgondolt tervezésnek. Nem számít, milyen platformon játszol - legyen az különböző operációs rendszereket futtató PC vagy egy konzol - a PXN-A7 készen áll a használatra. A plug&play technológia gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé, több sebességfokozat pedig teljes ellenőrzést biztosít a jármű sebessége felett. Két funkciógomb növeli a játék kényelmét, míg a biztonságos kapocsrögzítés és a masszív acél váltókar garantálja a tartósságot és a pontosságot. A PXN-A7 olyan eszköz, amely forradalmasítja a versenyjáték-élményt, függetlenül a platformtól.

Széles kompatibilitás
A PXN-A7 váltókar egy egyedi eszköz, amely a széles kompatibilitásával tűnik ki. Akár Windows 7, 8, 10 vagy akár a legújabb Windows 11 operációs rendszert futtatod, ez a hardver készen áll a használatra. Mi több, a sokoldalúsága nem ér véget a számítógépekkel - kompatibilis olyan konzolokkal is, mint a PS3, PS4, XBOX ONE és a SWITCH. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy több platformon is nagyszerű játékélményt élvezhessenek, függetlenül a preferenciáiktól. A PXN-A7 váltókar biztos választás mindenki számára, aki értékeli a kompatibilitást és a kényelmet játék közben.

Átgondolt tervezés
A PXN-A7 váltókar a jól átgondolt tervezés példája, amely forradalmasítja a versenyjáték-élményt. A plug&play technológiának köszönhetően könnyedén és gyorsan beillesztheted a kedvenc szimulátorodba. Az egység 6 sebességfokozatot plusz hátramenetet kínál, ami teljes irányítást biztosít a jármű sebessége felett. Emellett két funkciógomb javítja a játékélményt. A biztonságos kapocsrögzítés stabilitást garantál még intenzív manőverek közben is, és a masszív acél váltókar nem csak tartósságot, hanem precíz működést is biztosít. A PXN-A7 nem csak egy eszköz, hanem az átgondolt tervezés igazi megtestesítője, készen a pályán való kihívásokra.

Tartozékok

- Váltókar

- Vezetékek

- Használati útmutató

Gyártó: PXN

Modell: PXN-A7

Csatlakozási mód: Vezetékes

Üzemi feszültség: 5 V

Üzemi áram: 25 mA

Termék súlya: kb. 577 g

Üzemi hőmérséklet: 0-40°C

Felhasználási páratartalom: 20~80%

Kompatibilis rendszerek: Windows 7/8/10/11

Kompatibilitás: PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett