Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455919 Márka: PURO

Puro tok TPU-ból integrált mágnesekkel és színátmenetes hatással 'GRADIENT' iPhone 15 Pro Max készülékhez, ezüst szín


Cikkszám: PUIPC15P67GRADIENTSI | EAN/Vonalkód: 8018417455919 | Márka: PURO

Puro tok TPU-ból integrált mágnesekkel és színátmenetes hatással 'GRADIENT' iPhone 15 Pro Max készülékhez, ezüst szín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Emeld új szintre az iPhone 15 Pro Max készüléked képességeit a Puro Gradient tokkal: maximális védelem, egyedi stílus és MagSafe technológiai innováció egyetlen kiegészítőben. Íme a 4 tulajdonság, ami igazán különlegessé teszi:
1. Prémium Védelem: Kiváló minőségű anyagokból készült, teljes védelmet nyújt, megóvva iPhone készüléked a karcolásoktól és ütődésektől. A tok kiemelkedő szélei a lencsék biztonságát is garantálják.
2. MagSafe Kompatibilitás: Maximalizáld MagSafe élményed a kifejezetten tökéletes kompatibilitásra tervezett tokkal. Élvezd iPhone-od összes funkcióját anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot. Használd ki készüléked lehetőségeit korlátok és megszakítások nélkül.
3. Egyedi Stílus: A tok színátmenetes hatása egyedivé teszi stílusát, és egy kis karaktert és egyéniséget kölcsönöz okostelefonodnak.
4. Biztonságos Fogás: Az iPhone Gradient tok biztonságos fogást biztosít. Szélei csúszásgátló anyagból készültek, tökéletesek még a legfigyelmetlenebb kezek számára is.
Tedd egyedivé és exkluzívvá iPhone 15 Pro Max készüléked, biztosítva a stílust, a biztonságot és a funkcionalitást a Puro Gradient tokkal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett