Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417490088 Márka: PURO

Puro Privacy edzett üveg iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGPRIPHONE1661-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417490088 | Márka: PURO

Puro Privacy edzett üveg iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Privacy edzett üveg iPhone 16 / iPhone 15

Az iPhone 16 vagy iPhone 15 védelme soha nem volt ilyen tökéletes, mint most a Puro Privacy edzett üveggel. Ez a kivételes üveg fejlett védelmi technológiát ötvöz privát szűrővel, hogy megvédje az adataidat a kíváncsi tekintetek elől. A 9H keménységű üveg rendkívül ellenálló a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, ami hosszú távú védelmet biztosít a telefonod számára. Tökéletesen illeszkedik az iPhone modelledre és kompatibilis a legtöbb tokkal. A Puro Privacy üveg nemcsak biztonságot nyújt, hanem kényelmes használatot is – tisztán tartó bevonata és kiváló érintési érzékenysége mindennapi kellemes élményt garantál.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Privacy edzett üveg
- Kompatibilitás: iPhone 16 / iPhone 15

A Puro Privacy edzett üveg iPhone 16 / iPhone 15 üvegfólia legfontosabb előnyei:

- Privát szűrő: Megvédi adataidat a nem kívánt tekintetek elől, ami különösen hasznos nyilvános helyeken.
- 9H keménység: Az üveg rendkívül ellenálló a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, ami hosszú távú védelmet garantál az iPhone-odnak.
- Tökéletes illeszkedés: Az üveg pontosan az iPhone 16 / iPhone 15 modellre készült, így tökéletesen illeszkedik és teljes kijelzővédelmet nyújt.
- Kompatibilitás a tokokkal: A "case friendly" típusú üveg ideálisan együttműködik a legtöbb tokkal, anélkül hogy azok fel- vagy leugranának.
- Érintési érzékenység és védelem a szennyeződések ellen: Az üveg bevonata megakadályozza az ujjlenyomatok képződését, és a kiváló érintési érzékenység sima és kellemes használatot biztosít.

Privát szűrő védi adataidat
A Puro Privacy edzett üveg fejlett privát szűrővel van felszerelve, ami korlátozza a képernyő láthatóságát a melletted ülők számára. Így nyugodtan használhatod a telefonodat nyilvános helyeken, biztosítva, hogy magánjellegű információid biztonságban maradjanak.

Magas ellenállás a karcolásokkal és sérülésekkel szemben
A Puro Privacy üveg egyik legfontosabb előnye a 9H keménység, ami rendkívüli karc- és sérülésállóságot biztosít. Függetlenül attól, hogy mennyire intenzíven használod a telefont, az üveg érintetlen állapotban marad, hosszú távon védve az iPhone kijelzőjét.

Tökéletes illeszkedés az iPhone-odra
Az üveg a iPhone 16 és iPhone 15 modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz. A precíz kivitelezésnek köszönhetően nem kell aggódnod a nem megfelelő illeszkedés miatt – az üveg teljesen befedi a kijelzőt, nem zavarva a Face ID funkciót vagy a szenzorok működését.

Kompatibilitás a legtöbb tokkal
A Puro Privacy üveg "case friendly" termék, ami azt jelenti, hogy teljesen kompatibilis a legtöbb piacon elérhető tokkal. Így a legmagasabb szintű védelmet élvezheted anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy az üveg ütközne a kedvenc tokkal.

Érintési érzékenység és védelem a szennyeződések ellen
A fejlett technológiának köszönhetően az üveg kiváló érintési érzékenységet biztosít, ami azonnali reakciót nyújt minden kijelző érintésre. Így sima, érzékeny és kellemes használatot élvezhetsz az iPhone-odon, anélkül hogy aggódnod kellene a foltok, szennyeződések vagy az érintési reakciók késlekedése miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett