Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417486135 Márka: PURO

Puro Lite Mag MagSafe szilikontok iPhone 16 Plus - átlátszó


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1667LITEMAGTR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417486135 | Márka: PURO

Puro Lite Mag MagSafe szilikontok iPhone 16 Plus - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Lite Mag MagSafe szilikontok iPhone 16 Plus - átlátszó
A Puro Lite Mag MagSafe szilikontok iPhone 16 Plus számára ideális megoldás mindazoknak, akik nemcsak védelmet, hanem stílusos megjelenést is szeretnének biztosítani okostelefonjuknak. Ez a tok kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gond nélkül használhatja a mágneses töltést és a MagSafe kiegészítőket. Kiváló minőségű TPU és PC anyagokból készült, rendkívüli ellenállóságot biztosít a sérülésekkel szemben, amit 3 méter magasból történő teszteléssel is igazoltak. Emellett az üveg tökéletes illeszkedése az Ön iPhone 16 Plus modelljéhez teljes védelmet garantál, és elegáns dizájnja révén telefonja modern és stílusos megjelenést nyújt. Ez a funkcionalitás és esztétika kombinációja, amely kielégíti minden iPhone 16 Plus felhasználó igényeit.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Lite Mag
- Anyag: TPU + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Szín: átlátszó

A Puro Lite Mag MagSafe szilikontok legfontosabb előnyei iPhone 16 Plus-hoz:
- MagSafe kompatibilitás: Beépített MagSafe kompatibilitásának köszönhetően a tok lehetővé teszi a kiegészítők és a mágneses töltés kényelmes és könnyű használatát.
- Magas ütésállóság: A tokot 3 méter magasból történő leesési tesztekkel vizsgálták, ami maximális védelmet biztosít iPhone 16 Plus készülékének.
- Tökéletes üvegilleszkedés: Az üveg precízen illeszkedik az Ön iPhone 16 Plus modelljéhez, ami nem csak védelmet, hanem a telefon teljes funkcionalitását is garantálja.
- Magas minőségű kivitelezés: A tokot tartós TPU és PC anyagokból készítették, ami hosszú távú használatot és kiváló megjelenést biztosít.
- Stílusos megjelenés: Modern dizájnjának köszönhetően iPhone 16 Plus készüléke elegáns és divatos lesz, bármilyen alkalomra.

MagSafe kompatibilitás az Ön kényelméért
A Puro Lite Mag MagSafe szilikontok iPhone 16 Plus-hoz teljes kompatibilitással van tervezve a MagSafe technológiához. Ennek köszönhetően bátran használhatja az összes MagSafe kiegészítőt, mint például töltőket, autós tartókat vagy pénztárcákat anélkül, hogy le kellene vennie a tokot. A mágneses rögzítés erős és stabil, ami biztosítja a biztonságos használatot mindennap.

Magas ütésállóság 3 méteres magasságból tesztelve
Nem kell többé aggódnia véletlen telefonleejtések miatt. A Puro Lite Mag MagSafe szilikontok 3 méter magasból történő leesési tesztekkel vizsgálva kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen. A strapabíró TPU és PC anyagok hatékonyan csillapítják az ütéseket, védve telefonját a karcolásoktól, horpadásoktól és repedésektől.

Tökéletes üvegilleszkedés az Ön iPhone 16 Plus modelljéhez
A Puro Lite Mag MagSafe szilikontok pontos üvegilleszkedést biztosít a konkrét iPhone 16 Plus modellhez, ami nem csak a védelmet, hanem a telefon teljes funkcionalitását is megőrzi. A portok, hangsugárzók és a kamera kivágásai tökéletesen illeszkednek, biztosítva a kényelmes használatot és az esztétikus megjelenést.

Magas minőségű kivitelezés TPU és PC anyagokból
A tok a legmagasabb minőségű TPU és PC anyagokból készült, amelyek hosszú tartósságot és kiváló megjelenést garantálnak a használati idő teljes tartama alatt. A TPU rugalmasságának és a PC szilárdságának kombinációja nem csak a sérülésekkel szembeni ellenállóságot növeli, hanem a mindennapi használat során is kényelmes, megőrzve formáját és színét hosszú időn át.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett