Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485053 Márka: PURO

Puro Impact Clear D3O MagSafe Szilikon tok iPhone 16 - Átlátszó tok


Cikkszám: PUIPC1661IMPCLD3OTR | EAN/Vonalkód: 8018417485053 | Márka: PURO

Puro Impact Clear D3O MagSafe Szilikon tok iPhone 16 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok tökéletes megoldás az iPhone 16 felhasználóknak, akik maximális védelmet keresnek készülékük számára, miközben stílusos megjelenést is megőriznek. A tok az innovatív D3O® Bio anyagból készült, amely növényi alapú nyersanyagokból származik, és kivételes ellenállást nyújt a károk ellen. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi, hogy a tok eltávolítása nélkül használhassuk a kiegészítőket, ami tovább növeli a használat kényelmét. A kiváló minőségű TPU és PC anyagok biztosítják a tartósságot, és a különleges technológia megakadályozza a tok sárgulását, így az iPhone mindig friss és modern megjelenésű marad.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Impact Clear D3O
- Anyag: TPU + PC + D3O® Bio
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: átlátszó

A Puro Impact Clear D3O MagSafe szilikon tok kulcsfontosságú előnyei:
- Kárállóság: A tok D3O® Bio anyagból készült, amely kivételes védelmet nyújt az esések és ütések ellen, így biztonságban tartja iPhone-odat minden helyzetben.
- MagSafe kompatibilitás: A MagSafe technológiával való zökkenőmentes integráció lehetővé teszi a kényelmes töltést és a kiegészítők használatát a tok eltávolítása nélkül.
- Tartósság és esztétika: A kiváló minőségű TPU és PC anyagok nem csak megvédik a telefonodat, hanem megakadályozzák a tok sárgulását, így mindig újnak tűnik.
- Ökológiai anyagok: D3O® Bio-ból készült – egy növényi alapú anyag, ami környezetbarátabbá teszi a tokot.

A tok D3O® Bio anyagból készült, felülmúlhatatlan ellenállást biztosít a károkkal szemben, amely elnyeli az ütési energiát, minimalizálva ezzel az iPhone sérülésének kockázatát. A MagSafe kompatibilitás könnyű használatot biztosít, ahol a Puro Impact Clear D3O tok tökéletesen működik a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors és egyszerű töltést a tok eltávolítása nélkül. A kiváló minőségű TPU és PC anyagok növelik a tartósságot és az esztétikát, míg a tok átlátszó dizájnja modern megjelenést biztosít, megvédve iPhone-odat a mindennapi fenyegetésektől.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett