Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485176 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 - fekete


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1661ICONMPBLK-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485176 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 16 - fekete
A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok a stílus, a funkcionalitás és a védelem tökéletes kombinációja, amelyet kifejezetten az iPhone 16-hoz terveztek. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, a kiváló minőségű anyagok pedig hosszú távú tartósságot biztosítanak. A gombok és a kamera sziget fémbevonatai nemcsak esztétikailag növelik az értéket, hanem a telefon kulcsfontosságú elemeit is védik. A MagSafe technológiával kompatibilis tok lehetővé teszi a zökkenőmentes töltést és a kiegészítők használatát. A megemelt szélek és a puha szilikon megvédik telefonját a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. A mikroszálas bélés belseje további védelmet nyújt a karcolások ellen, gondoskodva iPhone-ja tökéletes állapotáról.

Specifikáció:
-Márka: Puro
-Sorozat: Puro Icon Mag Pro
-Anyag: TPU + PC
-MagSafe kompatibilitás: Igen
-Kompatibilitás: iPhone 16
-Szín: fekete

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

-Elegáns fémbevonatok: A gombok és a kamera sziget fém elemei kiemelik a modern dizájnt és jobb védelmet nyújtanak a kritikus részeknek.

-Magas ellenállás a sérülésekkel szemben: A megemelt szélek és a puha szilikon hatékonyan védik telefonját az esésektől és a karcolásoktól.

-MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen használja a MagSafe funkciókat, biztosítva a gyors és kényelmes töltést és kiegészítőket.

-Magas minőségű anyagok: A TPU és PC anyagokból készült tok tartós védelmet és kivételes ellenálló képességet biztosít.

-Mikroszálas bélés: A tok belsejében található puha mikroszálas anyag megóvja a telefon burkolatát a karcolásoktól, megtartva annak tökéletes állapotát.

A gombok és a kamera sziget fémbevonatai eleganciát és védelmet adnak
A gombok és a kamera sziget körüli fém részletek nemcsak esztétikailag kiemelkednek, hanem védőfunkcióval is rendelkeznek. Ezek biztosítják a gombok nagyobb tartósságát, és védik a kamerát a véletlen ütések ellen. Ez az ideális megoldás azok számára, akik a stílust és a funkcionalitást is fontosnak tartják.

A megemelt szélek és a puha szilikon maximális védelmet nyújtanak
A Puro Icon Mag Pro tokot úgy tervezték, hogy biztosítsa a telefon maximális védelmét. A megemelt szélek megvédik a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimalizálva a károsodás kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli a rázkódásokat, védve a telefont az esésektől.

A MagSafe kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít
A MagSafe technológiával való teljes kompatibilitásnak köszönhetően nem kell levennie a tokot a töltés során. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes használatot a vezeték nélküli töltőkkel és más MagSafe kiegészítőkkel, növelve a használat kényelmét.

A TPU és PC anyagok magas minőségű kidolgozása garantálja a tartósságot
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációja kivételesen tartós, mégis rugalmas tokká teszi. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések, például karcolások és esések ellen, ami a Puro tokot ideális választássá teszi azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett