Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455773 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro - rózsaszín tok


Cikkszám: PUIPC15P61ICONMPROSE | EAN/Vonalkód: 8018417455773 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro - rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro - rózsaszín

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok kiválóan ötvözi a stílust, a funkcionalitást és a védelmet, kifejezetten az iPhone 15 Pro számára tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot garantálnak. A fémből készült gombok és a kamera szigetek keretének fémes kivitelezése nemcsak esztétikailag növeli a tokot, hanem a telefon kulcsfontosságú elemeit is védi. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a problémamentes töltést és kiegészítők használatát. Az emelt élek és a puha szilikon védik telefonodat a karcolások és mechanikai sérülések ellen. A belső mikroszálas bélés extra védelmet nyújt a karcolások ellen, gondoskodva iPhone-od tökéletes állapotáról.

Specifikáció:

- Márka: Puro

- Széria: Puro Icon Mag Pro

- Anyag: TPU + PC

- MagSafe kompatibilitás: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro

- Szín: rózsaszín

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes kivitelezés: A fém elemek a gombokon és a kamera keretén modern dizájnt kölcsönöznek, és jobb védelmet biztosítanak a kritikus helyeken.

- Magas ütésállóság: Az emelt élek és a puha szilikon hatékonyan védik telefonodat az esések és karcolások ellen.

- MagSafe kompatibilitás: A tok zökkenőmentesen használható a MagSafe funkciókkal, biztosítva a gyors és kényelmes töltést és kiegészítők.

- Kiváló minőségű anyagok: A TPU és PC kombinációjának köszönhetően a tok hosszú távú védelmet és kivételes tartósságot biztosít.

- Belseje mikroszálas béléssel: A puha mikroszálas bélés a tok belsejében védi a telefon burkolatát a karcolások ellen, megőrizve annak tökéletes állapotát.

A gombok és a kamera szigetek keretének fémes kivitele eleganciát és védelmet nyújt

A gombok és a kamera szigete körüli fém részletek nemcsak esztétikailag kifogástalanul mutatnak, hanem védelmi funkciót is ellátnak. Ezeknek köszönhetően a gombok tartósabbak, és a kamera védve van a véletlen ütések ellen. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

Az emelt élek és puha szilikon maximális védelmet nyújt

A Puro Icon Mag Pro tokot úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a telefon számára. Az emelt élek a képernyőt és a kamerát távol tartják a közvetlen felületekkel való érintkezésről, minimalizálva a károsodás kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, megóvva a telefonodat az esésektől.

A MagSafe kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít

A MagSafe technológiához való teljes kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges eltávolítanod a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes használatát a vezeték nélküli töltőknek és más MagSafe kiegészítőknek, ami növeli a használat kényelmét.

Kiváló minőségű TPU és PC anyagok tartósságot garantálnak

A termoplasztikus poliuretán (TPU) és a polikarbonát (PC) kombinációja rendkívül tartóssá és rugalmasabbá teszi a tokot. Ezek az anyagok biztosítják a mindennapi károsodások, például a karcolások vagy esések elleni kiváló védelmet, ami a Puro tokot ideális választássá teszi azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett