Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455810 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro Max - sötétkék tok


Cikkszám: PUIPC15P67ICONMPDKBL | EAN/Vonalkód: 8018417455810 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro Max - sötétkék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro Max - sötétkék

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok tökéletes kombinációja a stílusnak, a funkcionalitásnak és a védelemnek, kifejezetten az iPhone 15 Pro Max készülékhez tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, a kiváló minőségű anyagok pedig hosszú távú tartósságot garantálnak. A gombok és a kamera sziget keretének fémes kivitelezése nemcsak esztétikai értéket képvisel, de a telefon kulcsfontosságú elemeinek védelmét is szolgálja. A MagSafe technológiával való kompatibilitás révén a tok lehetővé teszi a problémamentes töltést és a kiegészítők használatát. A megemelt élek és a puha szilikon megvédik a telefont a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. A belső mikroszálas bélés további védelmi réteget biztosít a karcolások ellen, gondoskodva az iPhone tökéletes állapotáról.

Specifikációk:

- Márka: Puro

- Sorozat: Puro Icon Mag Pro

- Anyag: TPU + PC

- MagSafe kompatibilitás: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max

- Szín: sötétkék

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes kivitelezés: A gombokon és a kamera keretén található fém elemek kiemelik a modern dizájnt és fokozott védelmet nyújtanak a sarkalatos pontoknak.

- Magas sérülésállóság: A megemelt élek és a puha szilikon hatékonyan védik a telefont az esésektől és karcolásoktól.

- MagSafe kompatibilitás: A tok biztosítja a MagSafe funkciók gond nélküli használatát, gyors és kényelmes töltést és kiegészítők csatlakoztatását.

- Kiváló minőségű anyagok: A TPU és PC anyagból készült tok hosszú távú védelmet és kivételes tartósságot biztosít.

- Mikroszálas bélés: A tok belsejében található puha mikroszálas anyag megóvja a telefon burkolatát a karcolásoktól, megőrizve annak kifogástalan állapotát.

A fémes kivitelezés eleganciát és védelmet ad a gomboknak és a kamera keretének
A gombokon és a kamerák körül található fémes részletek nemcsak rendkívül esztétikusak, de védelmi funkciót is betöltenek. Megerősítik a gombok tartósságát és megóvják a kamerát a véletlen ütésektől. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.

A megemelt élek és puha szilikon maximális védelmet nyújtanak
A Puro Icon Mag Pro tokot a telefon maximális védelmére tervezték. A megemelt élek védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának a közvetlen érintkezéstől felületekkel, minimalizálva a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont az esések során.

A MagSafe kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít
A teljes MagSafe kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges eltávolítani a tokot a töltés során. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a vezeték nélküli töltők és más MagSafe kiegészítők gyors és gond nélküli használatát, növelve a felhasználói élményt.

A TPU és PC anyagok kiváló minőségű kivitelezése tartósságot garantál
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és a polikarbonát (PC) kombinációja kivételesen tartóssá és rugalmasává teszi a tokot. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülésektől, mint például a karcolások vagy esések, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett