Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339161941 Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHKHNOTK iPhone 15 Pro Max 6.7" átlátszó keménytok IML Karl`s Head MagSafe tok


Cikkszám: KF001765-0 | EAN/Vonalkód: 3666339161941 | Márka: Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld KLHMP15XHKHNOTK iPhone 15 Pro Max 6.7" átlátszó keménytok IML Karl`s Head MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Karl Lagerfeld IML Karl`s Head MagSafe kollekciója a kifinomult megjelenés és a kiváló minőség kombinációja. Ennek a kollekciónak a védőtokjai egyedi ajánlatot jelentenek mindazok számára, akik értékelik a divatos kiegészítőket, és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani. Az IML Karl`s Head MagSafe kollekció tokjával kiemelheti kiváló stílusát és ragaszkodását egy értékes ruházati márkához, miközben biztosíthatja készülékének legmagasabb szintű védelmét.

Tartós anyagok és kiváló kivitelezés
Ennek a kollekciónak az elkészítéséhez csak a legmagasabb minőségű anyagokat használtuk fel. Erős és kemény polikarbonátot (hátsó rész) használtak a gyártáshoz, amely megerősíti a telefon hátulját a töréssel szemben. A készülék oldalán rugalmas termoplasztikus poliuretánt használnak, amely biztosítja az egyszerű összeszerelést és szétszerelést, valamint védi a készülék oldalait a sérülésektől. A tokkal felszerelt telefon biztosan illeszkedik a kézbe, és szinte tökéletesen illeszkedik a készülékhez, ami növeli a biztonságot és az ütésekkel szembeni ellenállást, és szintén védi az ütéseketől. A tokok enyhén emelt szélekkel rendelkeznek, melyek védik a képernyőt és a kamera lencséjét a karcolásoktól vagy törésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, és minden gombborítást és port kivágást tartalmaz.

Jellegzetes és elegáns megjelenés
Az IML Karl`s Head MagSafe kollekció tokja tökéletesen kiemeli iPhone-jának egyedi dizájnját a híres tervező képmásával készült grafikák alkalmazásával. Az avantgárd tervező képmásával készült grafika középen, a gyűrű közepén helyezkedik el, és mégis visszafogott, tökéletesen illeszkedik az egész tok stílusához. A grafikák egy finom poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi őket a kopással szemben, így a kollekció tokjai hosszú ideig kifogástalanul fognak kinézni.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Mostantól elfelejtheti a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódna a kamera véletlen sérülése miatt. A gyűrű gyönyörűen kontrasztos a tok átlátszó stílusával, így díszként is szolgál.

A termék a Karl Lagerfeld márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Karl`s Head MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett