Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455728 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe fliptok iPhone 15 - világoskék tok


Cikkszám: PUIPC1561ICONMPLBL | EAN/Vonalkód: 8018417455728 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe fliptok iPhone 15 - világoskék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok tökéletes kombinációja a stílusnak, a funkcionalitásnak és a védelemnek, kifejezetten az iPhone 15 számára tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyagok hosszú távú tartósságot garantálnak. A gombok és a kamerák keretének fémes kidolgozása nemcsak az esztétikát növeli, hanem a telefon kulcsfontosságú elemeit is védi. A MagSafe technológiával való kompatibilitás lehetővé teszi a problémamentes töltést és a kiegészítők használatát. A megemelt szélek és a puha szilikon megvédik a telefont a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. A mikroszálas béléssel ellátott belső rész további védelmet nyújt a karcolások ellen, gondoskodva iPhone-od tökéletes állapotáról.

Specifikáció:

- Márka: Puro

- Sorozat: Puro Icon Mag Pro

- Anyag: TPU + PC

- Kompatibilitás MagSafe: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 15

- Szín: világoskék

Legfontosabb előnyök:

- Elegáns fémes kidolgozás: A gombok és a kamera keretének fémes részletei kiemelik a modern dizájnt és jobb védelmet nyújtanak a kulcsfontosságú helyeken.

- Magas sérülésállóság: A megemelt szélek és a puha szilikon hatékonyan védik a telefont a leesésektől és karcolásoktól.

- Kompatibilitás a MagSafe technológiával: Az etui lehetővé teszi a MagSafe funkciók akadálytalan használatát, biztosítva a gyors és kényelmes töltést, valamint a kiegészítők használatát.

- Kiváló minőségű anyagok: Az etui TPU-ból és PC-ből készült, ami hosszú távú védelmet és kivételes tartósságot biztosít.

- Mikroszálas bélésű belső: A puha mikroszál a belső részben megvédi a telefon házát a karcolásoktól, kiváló állapotban tartva azt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett