Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485336 Márka: PURO

Puro Gradient MagSafe Szilikon tok iPhone 16-ra - Rózsaszín tok


Cikkszám: PUIPC1661GRADROSE | EAN/Vonalkód: 8018417485336 | Márka: PURO

Puro Gradient MagSafe Szilikon tok iPhone 16-ra - Rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Gradient MagSafe Szilikon tok iPhone 16-ra - Rózsaszín Fedezd fel a Puro Gradient MagSafe szilikon tok eleganciáját és funkcionalitását iPhone 16-hoz, amely nemcsak lenyűgözően néz ki, de kiváló védelmet is nyújt telefonod számára. A gradiens felület tökéletesen illeszkedik a készülék színeihez, stílusos és modern megjelenést biztosítva. A megemelt szélek és a tartós, puha szilikon révén a készülék védelmet nyer a sérülésekkel és karcolásokkal szemben. Továbbá a MagSafe teljes kompatibilitásának köszönhetően élvezheted a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést. A magas minőségű TPU anyagból készült tok ötvözi a stílust és a prakti-kusságot, maximális védelmet nyújtva telefonod számára, anélkül hogy a megjelenést feláldozná. Specifikáció:- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Gradient
- Anyag: TPU
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: rózsaszín
A Puro Gradient MagSafe szilikon tok fő előnyei iPhone 16-hoz:- Stílusos gradiens: A gradiens felület töké-letesen illeszkedik a telefon színéhez, eleganciát és modern megjelenést kölcsönözve.
- Károsodás elleni védelem: A megemelt szélek és puha szilikon védik a telefont az esésekkel és karcolásokkal szemben.
- MagSafe kompatibilitás: A tok teljesen kompat-ibilis a MagSafe-technológiával, lehetővé téve a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést.
- Magas minőségű anyagok: Tartós és rugalmas TPU-ból készül, amely hosszan tartó védelmet nyújt anélkül, hogy az esztétikát veszélyeztetné.
- A stílus és védelem tökéletes kombinációja: Maximális védelmet nyújt telefonod számára anélkül, hogy feláldozná a divatos megjel-enést.
Gradiens felület, amely tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez A Puro Gradient MagSafe tok finom, stílusos gradienssel rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti az iPhone 16 színeit. Ez az elegáns kialakítás kiemeli a telefon modernitását, és egyedi jelleget kölcsönöz neki. Bármilyen színverziójú iPhone készüléked van, a tok még vonzóbbá teszi a készüléket. Magas ellenállás a károsodásokkal szemben a megemelt szélek és puha szilikon révén A telefon biztonsága prioritás, ezért a Puro Gradient tok megemelt szélekkel van felszerelve, ame-lyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól és a sérülésektől. A puha, rugalmas szilikon hatékonyan elnyeli az ütések energiáját vélet-lenszerű esések során, ami jelentős mértékben növeli telefonod élettartamát. Ennek köszönhetően hosszabb és biztonságosabb használatot élvezhetsz. MagSafe kompatibilis A Puro Gradient MagSafe tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen töltheted készüléked MagSafe vezeték nélküli töltőkkel. A tokban lévő erős mágnesek biztos tartást nyújtanak, lehetővé téve a technológia látható és hatékony használatát anélkül, hogy eltávolítanád a tokot a telefonról. Magas minőségű kidolgozás TPU anyagból A tok tartós, rugalmas TPU anyagból készül, amely nemcsak tökéletes védelmet nyújt a károsodásokkal szemben, hanem ellenáll a mindennapi kopásnak is. Ez az anyag nem öregszik gyorsan, ami azt jelenti, hogy a tok sokáig újnak fog tűnni. Emellett kellemes tapintású és biztos fogást nyújt, így a telefon jobban illeszkedik a kézbe.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett