Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363603 Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 - fekete


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769363603 | Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 - fekete Fedezd fel az új dimenzióját a telefon védelmének és funkcionalitásának a Fashion Case MagSafe tokkal. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted készülékedet anélkül, hogy eltávolítanád a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a mindennapi használatot. A tartós anyag védi telefonodat a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és különféle sérülésektől, a megemelt élek pedig további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. A matt felület eleganciát és modernitást kölcsönöz.

Jellemzők:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Kiegészítő tulajdonságok: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: fekete

A Fashion Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrűnek köszönhetően lehetővé teszi a telefon induktív töltését anélkül, hogy eltávolítanád a tokot.
- Védi az okostelefont a karcolásoktól és sérülésektől. Kiváló minőségű, karcálló anyagból készült.
- Extra védelmet nyújt a képernyőnek és a lencsének. A tok megemelt élei hatékonyan védik a telefon legérzékenyebb részeit.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust kölcsönöz a telefonodnak. A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül A Fashion Case MagSafe tok segítségével a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Többé nem kell eltávolítanod a tokot, hogy használd a vezeték nélküli töltőt. A MagSafe technológia lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést, miközben lehetővé teszi olyan mágneses tartozékok használatát, mint a tartók, power bankok vagy pénztárcák.

Védelem a legmagasabb szinten A Fashion Case MagSafe tok megbízható védelmet nyújt telefonodnak a karcolások, ujjlenyomatok és egyéb sérülések ellen. Tartós anyagból készült, ami hatékonyan védi a készülék hátulját és keretét. Ennek köszönhetően telefonod hosszú idő után is újszerű állapotban marad.

Biztonságos képernyő és lencse A tok megemelt élei további előnyt jelentenek, amely extra védelmet nyújt a telefon számára. Ezeknek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje hatékonyan védve van a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont lencsével lefelé helyezik el.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz A Fashion Case MagSafe tokot a teljes használati kényelem érdekében tervezték. A portokhoz, gombokhoz és a kamerához készült precíz kivágások lehetővé teszik, hogy a telefon használata ne csak kényelmes, hanem komplikációmentes is legyen. Nem kell eltávolítanod a tokot, hogy csatlakoztasd a fülhallgatót vagy a töltőt - minden könnyen elérhető.

Elegáns kialakítás Nemcsak a védelem, hanem a stílus is fontos. A Fashion Case MagSafe matt felületével modern és elegáns megjelenést biztosít telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett