Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485367 Márka: PURO

Puro Gradient MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - Ezüst tok


Cikkszám: PUIPC16P67GRADSIL | EAN/Vonalkód: 8018417485367 | Márka: PURO

Puro Gradient MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro Max - Ezüst tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a Puro Gradient MagSafe szilikon tok eleganciáját és funkcionalitását iPhone 16 Pro Max készülékhez - Ezüst. A tok nem csak nagyszerűen néz ki, de kiváló védelmet is nyújt a telefonodnak. A gradiens felület tökéletesen illeszkedik a készülék színeihez, így stílusos és modern megjelenést kölcsönöz neki. A megemelt élek és a tartós, puha szilikon védi a készüléket a károsodástól és karcolódástól. Továbbá a teljes MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést. A magas minőségű TPU anyagból készült tok ötvözi a stílust és praktikusságot, maximális védelmet nyújtva a telefonodnak, miközben nem mond le a megjelenésről.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Gradient
- Anyag: TPU
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Szín: ezüst

A Puro Gradient MagSafe szilikon tok fő előnyei iPhone 16 Pro Max készülékhez:
- Stílusos gradiens: A gradiens felület tökéletesen passzol a telefonod színéhez, elegáns és modern megjelenést kölcsönözve neki.
- Károsodás elleni védelem: A megemelt élek és puha szilikon védi a telefont esések és karcolások ellen.
- MagSafe kompatibilitás: A tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést.
- Magas minőségű anyagok: Tartós és rugalmas TPU anyagból készült, amely hosszú távú védelmet biztosít, anélkül, hogy elveszítené esztétikáját.
- A stílus és védelem tökéletes kombinációja: Maximális védelmet nyújt a telefonodnak anélkül, hogy lemondanál a divatos megjelenésről.

Gradiens felület, amely tökéletesen passzol a telefon színéhez: A Puro Gradient MagSafe tok finom, stílusos gradienssel rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti az iPhone 16 Pro Max színeit. Ez az elegáns dizájn hangsúlyozza a telefon modernitását, egyedi karaktert adva neki. Nem számít, milyen színváltozatú az iPhone-od, a tok még vonzóbbá teszi a készüléket.

Magas ellenálló képesség a károsodások ellen a megemelt élek és puha szilikon által: A telefonod biztonsága prioritás, ezért a Puro Gradient tok megemelt élekkel van ellátva, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól és károsodástól. A puha, rugalmas szilikon hatékonyan nyeli el az ütéseket véletlen esések során, ami jelentősen növeli a telefon élettartamát. Ennek köszönhetően hosszabb ideig és biztonságosan élvezheted a készülék használatát.

MagSafe kompatibilitás: A Puro Gradient MagSafe tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gyorsan és könnyedén töltheted a készüléket MagSafe vezeték nélküli töltőkkel. Az erős mágnesek a tok belsejében biztos tartást garantálnak, lehetővé téve, hogy biztonságosan és hatékonyan használhasd ezt a technológiát anélkül, hogy eltávolítanád a tokot a telefonról.

Magas minőségű kidolgozás TPU anyagból: A tok tartós, rugalmas TPU anyagból készült, amely nem csak tökéletesen védi a károsodásoktól, de ellenáll a mindennapi kopásnak is. Ez az anyag nem öregszik gyorsan, ami azt jelenti, hogy a tok hosszú ideig újszerű marad. Ezenkívül kellemes tapintású és biztos fogást nyújt, aminek köszönhetően a telefon jobban illeszkedik a kézbe.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett