Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485350 Márka: PURO

Puro Gradient MagSafe Szilikon Tok iPhone 16 Pro - Ezüst tok


Cikkszám: PUIPC16P61GRADSIL | EAN/Vonalkód: 8018417485350 | Márka: PURO

Puro Gradient MagSafe Szilikon Tok iPhone 16 Pro - Ezüst tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Gradient MagSafe Szilikon Tok iPhone 16 Pro - Ezüst Fedezd fel a Puro Gradient MagSafe szilikon tok eleganciáját és funkcionalitását iPhone 16 Pro készülékedhez, amely nemcsak lenyűgöző külsőt biztosít, hanem kiváló védelmet is nyújt telefonod számára. A gradiens felület tökéletesen illeszkedik a készülék színeihez, modern és stílusos megjelenést kölcsönözve neki. Az emelt élek és a tartós, puha szilikon révén a készüléked megóvható a károsodásoktól és karcolásoktól. A MagSafe teljes kompatibilitásának köszönhetően élvezheted a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést. A magas minőségű TPU anyagból készült tok ötvözi a stílust és a praktikusságot, maximális védelmet nyújtva telefonodnak anélkül, hogy az megjelenésében csorbát szenvedne. Műszaki adatok:- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Gradient
- Anyag: TPU
- MagSafe kompatibilis: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Szín: ezüst
A Puro Gradient MagSafe szilikon tok kulcsfontosságú előnyei iPhone 16 Pro-hoz:- Stílusos gradiens: A gradiens felület tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez, eleganciát és modern megjelenést adva.
- Károsodás elleni védelem: Az emelt élek és a puha szilikon révén a tok védi telefonodat az esésektől és karcolásoktól.
- MagSafe kompatibilitás: A tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe-el, lehetővé téve a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést.
- Magas minőségű anyagok: Tartós és rugalmas TPU-ból készült, a tok hosszan tartó védelmet nyújt anélkül, hogy veszélyeztetné az esztétikát.
- A stílus és a védelem tökéletes kombinációja: Maximális védelmet biztosít telefonodnak anélkül, hogy feláldozná annak divatos megjelenését.
Telefon színéhez tökéletesen illeszkedő gradiens felület A Puro Gradient MagSafe tok finom, stílusos gradiens megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti az iPhone 16 Pro színeit. Ez az elegáns dizájn hangsúlyozza a telefon modernségét, miközben egyedi jelleget kölcsönöz neki. Nem számít, hogy iPhone-od melyik színváltozatával rendelkezel, a tok még vonzóbbá teszi a készüléket. Magas ellenállás a károsodásokkal szemben az emelt élek és a puha szilikon révén Telefonod biztonsága prioritás, ezért a Puro Gradient tok emelt élekkel van felszerelve, amelyek védik a képernyőt és a kamerát a karcolásoktól és károsodásoktól. A puha, rugalmas szilikon hatékonyan elnyeli az ütődéseket véletlen esések során, amely jelentősen növeli telefonod élettartamát. Ennek köszönhetően hosszabb ideig és biztonságosabban használhatod készüléked. MagSafe kompatibilitás A Puro Gradient MagSafe tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen töltheted eszközöd MagSafe vezeték nélküli töltőkkel. Az erős mágnesek a tok belsejében biztos tartást nyújtanak, lehetővé téve ennek a technológiának a biztonságos és hatékony használatát anélkül, hogy eltávolítanád a tokot telefonodról. Magas minőségű TPU anyagból készült A tok tartós, rugalmas TPU anyagból készült, amely nemcsak tökéletes védelmet nyújt a károsodásokkal szemben, hanem az idő múlásával sem kopik el gyorsan. Ez az anyag hosszú ideig újszerű megjelenést biztosít a toknak. Ezen felül, kellemes tapintású és biztos fogást nyújt, így a telefon jobban illeszkedik a kézbe.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett